Népszerű alkatrészek és kiegészítők DRIVER TN1600F0 

Tartós, pontos és hatékony

TELJESÍTMÉNY, EGYSZERŰ HASZNÁLAT ÉS ELLENÁLLÓKÉPESSÉG


A Driver Rowenta hajvágóval a tökéletes külső érzését élheti át, mintha mesterfodrásztól jött volna, de mindezt az otthona kényelmében. Kitűnően illeszkedik a kézbe, a haj kezelése pontos, egyenletes és az AC motornak köszönhetően pillanatok alatt maximális hatékonysággal tudja kezelni a legsűrűbb hajat is.
Az AC motor kitűnik hosszú élettartamával az átlagos motorokkal szemben. Az ultra éles egyedi penge minden hajtípust egyetlen mozdulattal levág, és az egyedi alakú fésű megakadályozza a haj kócolódását a tökéletes eredmény érdekében. A professzionális minőséget és az élesítés nélküli pengék hosszantartó élességét a minőségi rozsdamentes acél pengék biztosítják. A hálózatról működtetés 100%-os teljesítményt biztosít a lemerült elem miatti stressz nélkül.

 

PONTOS ÉS MINŐSÉGI NYÍRÁS

A Rowenta Driver több lehetőséget is kínál a haj hosszának beállítására. A nagyon rövid hosszhoz nem kell feltétet használni elvégre beállítható a kívánt hossz a készüléken lévő praktikus kar segítségével. Ez a mikrobeállítás 4 hosszúságot kínál – 0,5 – 1 – 1,5 - 2 mm. Amennyiben más hosszúságot választ rendelkezésre áll 4 fésűfeltét : 3 – 6 – 9 – 12 mm. Amennyiben ezek a lehetőségek Önnek korlátozottak, kombinálhatja a mikrobeállítást és a feltéteket, hogy egyéni igényeinek pontosan megfeleljen!

Cikkszám : TN1600F0