ROWENTA EXPLORER SERIE 80 RR775WH fekete

EXPLORER SERIE 80 RR775WH fekete
A legokosabb robot* a személyre szabott takarításhoz
A Rowenta Explorer Serie 80 robotporszívónak köszönhetően a személyre szabott takarítás szó szerint csupán egy karnyújtásnyira van Öntől: automatikus takarítás egyszerű használattal, amely folt nélkül hagyja az otthonát. Fedezze fel a tökéletes automata porszívót: rendkívül pontos navigáció, a legmodernebb technológia, és kiváló, intuitív és felhasználóbarát felület, amely kompatibilis az okostelefon alkalmazásokkal és hangvezérlésekkel. A takarítás egyedi élménye eddig sosem tapasztalt magas színvonalon.

Referencia szám : RR7755WH

* A Rowentától 

A termékelőnyei

Rowenta Explorer Serie 80 Robotporszívó

A Rowenta EXPLORER Serie 80 robotporszívó egyesíti a fejlett technológiát a felhasználóbarát kezeléssel, professzionális megoldást kínálva ezzel a takarításhoz, ami teljes könnyedséggel lefedi az egész otthonát. Fedezze fel az automata porszívót, amely valóban mindenhová eljut, rendkívül pontos navigációval van felszerelve és egyedi módon állítható. Az egyszerű, intuitív és felhasználóbarát környezetnek köszönhetően ezen felül időt takarít meg Önnek. A csúcstechnológia mögött semmiben sem marad el a teljesítmény sem: az Aqua Force rendszer porszívózás közben feltörli a port, az Animal Turbo Brush kefe pedig összegyűjti a szőröket és a háziállatok okozta rendetlenséget. Fedezze fel a mélytisztítás egyszerű és megbízható eredményeit a Rowenta Robots alkalmazással (iOS és Android rendszerekre), a hangvezérléssel (Google Assistant, Amazon Alexa) való kompatibilitást és az automatikus csatlakozást a WiFi-hez.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Technológia Forgó középső kefe  
Kefe típusa Gumikefe  
Oldalsó kefe 2  
Motorizáltság Univerzális motor  
Takarítási üzemmódok Auto, Spot  
Teljesítményszintek 3  
Vacuum efficiency 2-3  
Your habits Automatic and effortless cleaning  
Térképező funkció    
Több szobát is kezel    
Távolságmérő rendszer Lézer kamera  
Lépcsőérzékelő rendszer Igen: 3 lejtő érzékelő  
Virtuális falak Igen: mobilalkalmazáson keresztül  
Type of navigation Smart (camera and laser)  
Home mapping    
Scheduling    
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
Működési idő (min. pozíció) 90 perc  
Újratöltési idő 180 perc  
Újratöltés típusa Dokkoló  
Intöltő    
Feltöltés utáni automatikus újraindulás    
Wifi connectivity (app Rowenta robots and vocal assistants)    
Vezérlőrendszer Igen: mobilalkalmazás  
Porszákos kapacitás 0,25  L
Szűrés Standard szűrő  
Beszélő robot Nem  
Egyebek Vákuumszivattyúzás és mosás egyszerre  
Zajszint 70  
Méretek 34x34x9,7  cm
Színek Black  
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
A csomag részét képező további kiegészítők Water tank, mop  
Vezeték nélküli működés 90 min  
Animal care    

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ne porszívózzon nedves felületet, semmilyen folyadékot, forró tárgyat (parázs, cigaretta), vagy nagyon finom porózus anyagokat (gipsz, cement, hamu stb.), nagy, éles hulladékot (üveg), veszélyes anyagokat (oldószerek, csiszolóanyagok, stb.) agresszív termékeket (savak, tisztítószerek, stb.), gyúlékony és robbanásveszélyes anyagokat (benzin-, vagy alkohol bázisú anyagok).
Helyezze a töltőállomást egy fal mellé, ahol egyenes a felület és a robot porszívó könnyen megtalálhatja az állomást.
A kiválasztott hely akadálymentes kell, hogy legyen (beleértve a szőnyegeket is). Hagyjon legalább 1 méternyi szabad helyet jobbra és balra, valamint 2 méternyi helyet az állomás előtt. Ha a töltőállomást sarokba, vagy nehezen megtalálható helyre teszi, a robot porszívó nem fogja tudni elérni azt.
Az állomás tápkábelét vezesse a fal mellett.
További információkat a használati útmutatóban találhat.
A töltőállomást hagyja állandóan csatlakoztatva (az automatikus feltöltési funkció nem elérhető, ha a töltőállomás nem aktív).
Tegye le a virtuális akadály dobozt kb. 30 cm-re attól a helytől, ahol korlátozni kívánja a robot mozgását. Úgy helyezze el, hogy a nyíl arra mutasson, ahol a virtuális akadályt fel kívánja állítani és győződjön meg arról, hogy semmi nincs útban a doboz előtt, ami blokkolhatná a hatását. A virtuális doboz ellenkező oldalának hozzá kell érnie egy fizikai falhoz. A virtuális akadályt tartsa távol a töltőállomástól (több, mint 3 méternyire). Ha a virtuális akadályt a töltőállomás közelében állítja fel, a virtuális akadály miatt a robot nem lesz képes visszatérni a töltőállomáshoz.
Ne használjon kettőnél több virtuális akadályt egyszerre. Sőt vigyázzon, mert több virtuális akadály használata kis területen a készülék hibás működését okozhatja.
További információt a használati útmutatóban találhat.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében cseréltesse ki a hibás alkatrészt szakszervizben.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében ne érjen hozzá a csatlakozókhoz. Húzza ki a töltőállomást a konnektorból és cseréltesse ki szakszervizben.
Minden használat után ürítse a szemétbe a porgyűjtő tartály tartalmát. Egy ruhával tisztítsa meg a portartály tömítéseit is.
Végezze el a következő ellenőrző műveleteket:
Állítsa a főkapcsolót STOP állásba, majd START állásba.
Húzza ki a kábelt, majd csatlakoztassa újra a töltőállomáshoz.
Győződjön meg arról, hogy a töltés érintkezőket és a szenzorok ablakait nem takarja el semmi, azután törölje át a készülék-testet, valamint a töltőállomást száraz ruhával. A gondos szárítás előtt ne felejtse el kikapcsolt állásba állítani a főkapcsolót és kikapcsolni a robotot.
Ellenőrizze, nincs-e valamilyen akadály, például tükröző tárgy, szék, stb. a töltőállomás közelében.
Ha mindezek után a töltőállomás még mindig nem működik megfelelően, ellenőriztesse szakszervizben a robot porszívót.
Ellenőrizze a következőket:
Nincs-e tele a porgyűjtő tartály.
A szűrők tisztaságát.
Nem tömte-e el valamilyen tárgy, vagy szemét a robot alján lévő szívólyukat.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A virtuális akadály használatával korlátozható a terület, amelyet robotnak meg kell tisztítania.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.