ROWENTA AIR FORCE 360 RH9051WO

AIR FORCE 360 RH9051WO
Nagy teljesítmény minden padlótípuson

A mindennapi porszívózás a legjobb módja annak, hogy háztartásunk tökéletesen tiszta legyen. Azért, hogy ezt a tevékenységet a lehető legjobban megkönnyítse, a Rowenta bemutatja az AIR FORCE™ 360-at, egy vezeték nélküli rúd és kézi porszívót; ez a „minden egyben” modell otthon gyorsan az Ön mindennapi segítőjévé válik. Könnyű és különleges teljesítményű, és mindennap használható a por eltávolítására még a legkevésbé hozzáférhető helyekről is!

Referencia szám : RH9051WO

A termékelőnyei

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ, SOKOLDALÚ ÉS PRAKTIKUS: MINDEN EGYBEN

Üdvözli Önt a rúdporszívók 2.

0-ás generációja.

Ez a MINDEN EGYBEN típusú vezeték nélküli porszívó sokoldalú poreltávolító funkciókat kínál az egész háztartásba.

Ez a magas teljesítményű takarító segédeszköz egyetlen pattintással különösen hatékony kézi porszívóvá változtatható, amely hozzáférést biztosít minden sarokba és résbe, vagy tökéletes eszközt varázsolhat belőle a magasabb helyek (pl.

a mennyezet közelében) takarításához.

A motorizált szívófej (akár 6500 ford.

/perc) optimális eredményekkel küzd meg minden padlótípussal, a továbbfejlesztett Air Force ciklon technológia pedig nagy hatékonyságú szűrést és hosszantartó teljesítményt biztosít.

A kifejezetten az autók utasterének porszívózására tervezett speciális tartozékok lehetővé teszik az autók komplex takarítását.

Mindezt a 21,9 V Li-Ion akkumulátorból táplált vezeték nélküli porszívó kényelmével, amely akár 20 perc takarítást tesz lehetővé.

*.

*amikor kézi porszívót használ

 

Dokumentáció