ROWENTA AIR FORCE RH9051WO

AIR FORCE RH9051WO
magas hatékonyság minden padlótípuson

A mindennapi porszívózás a legjobb módja annak, hogy háztartásunk tökéletesen tiszta legyen. Annak érdekében, hogy ezt a tevékenységet a lehető legkönnyebbé végezhesse, a Rowenta bemutatja az Air Force™ 360 vezeték nélküli rúdporszívót és kézi porszívót egyben. Ez a „három az egyben“ modell pillanatok alatt otthona mindennapi segédeszközévé válik majd. Könnyű és ultrahatékony megoldás a por mindennapi eltávolítására még a legkevésbé hozzáférhető helyekről is!

Referencia szám : RH9051WO

A termékelőnyei

Rowenta Air Force™ 360 vezeték nélküli rúdporszívó - magas teljesítmény, sokoldalú használat és maximális kényelem

Üdvözöljük a rúdporszívók 2. generációjának világában. Ez a 3 az 1-ben vezeték nélküli porszívó sokoldalú használatot kínál teljes otthona tisztántartására. Ez a magas teljesítményű kézi rúdporszívó egyetlen kattintással különösen hatékony kézi porszívóvá változtatható, amely hozzáférést biztosít minden sarokhoz és apró réshez, vagy hosszú nyelét rákattintva átalakíthatja a magasabb helyek takarításához is. A motorizált szívófej (akár 6500 ford./perc) optimális eredményekkel tisztít meg minden padlótípust, a továbbfejlesztett Air Force ciklon technológia pedig magas hatékonyságú szűrést és hosszantartó teljesítményt biztosít. Mindezt a 21,9 V Li-Ion akkumulátorból táplált vezeték nélküli porszívó kényelmével, amely akár 20 perc folyamatos takarítást tesz lehetővé.*

* „Standard“ állásban.

* „Standard“ állásban

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.