ROWENTA CLASSIC VU6140

CLASSIC VU6140

A Classic oszlop ventilátor optimális felfrissülést biztosít könnyen hordozható formában. A három légáramlási fokozattal és az összpontosított vagy oszcilláló légáramlással tökéletesen alkalmazkodik minden helyzethez. Az akár két órára állítható integrált időzítő Ön helyett kapcsolja ki a ventilátort, így nagyobb kényelmet és teljes nyugalmat biztosít.

Referencia szám : VU6140F0

MARADJON FRISS MINDEN HELYZETBEN

A Classic oszlop ventilátor egyesíti a vonzó és praktikus kivitelt a nagy teljesítményű légáramlással, így optimális felfrissülést biztosít.

Egyszerűen takarítható és elhelyezhető bárhova, kompromisszumok nélküli teljesítményt kínál, és kiváló szórást biztosít az egész helyiségben.

Válasszon a három légáramlási fokozat közül, és válassza az oszcilláló vagy összpontosított légáramlást, hogy bármilyen helyzetben tökéletes frissesség érzésben lehessen része.

Az akár két órára beállítható integrált időzítő funkció is kényelmesebbé teszi a használatot, így teljes nyugalmat és gondtalanságot kínál.

Gyakori kérdések

Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.