ROWENTA PURE HOME PU8080F0

PURE HOME PU8080F0
Határtalan légtisztítás

A tiszta levegő fontosabb, mint bármikor ezelőtt! A Rowenta Pure Home légtisztítója a legújabb innováció, amely képes kiváló környezetet biztosítani az otthonában. A forradalmian új dizájn, a digitális technológia és az okos szűrés egyetlen készülékben a legjobbat nyújtja Önnek a légtisztításban. Fedezze fel az egyedi Air Quality Box készüléket, amely anélkül észleli a légszennyezettséget a lakásában, hogy át kellene helyezni az egész légtisztítót. Lélegezzen mindig friss levegőt a eddigi legjobb teljesítményű Rowenta légtisztítójának köszönhetően. A Pure Air alkalmazásnak köszönhetően a nap folyamán bármikor ellenőrizheti, felügyelheti és beállíthatja a légtisztítást. A Rowentával semmi sem szab határt a levegő tisztaságának.

Cikkszám : PU8080F0

*In maximum speed on birch allergens, external test 2021

A termékelőnyei

Rowenta Pure Home: Okos légtisztító az egész otthonához

A Pure Home nem ismer határokat az észleléstől a tisztításig és a vizualizációtól a monitorozásig. Minden az egyedi Air Quality Box doboznál kezdődik, amely könnyen hordozható a helyiségekben és a segítségével valós időben észlelhetjük a légszennyeződést. Ezt követően a Pure Home rendszer lép működésbe és a 360°-os légtisztítási rendszer a 4 szintű szűréssel: Azon kívül, hogy kiszűri az allergének 100 %-át, eltávolítja a levegőben terjedő vírus méretű részecskéket is.  A kijelzőn megjelenő értesítés tájékoztat a benti és kinti levegő minőségéről, ugyanakkor láthatjuk a légtisztítás aktuális állapotát a lakásban. Az eredmény a tiszta levegő és a nyugalom - minden az Ön igényeinek megfelelően történik, az allergén üzemmódnak és az okos, automatikus és személyre szabott programoknak köszönhetően, amelyek a Pure Air alkalmazás használatával előre betervezhetők. A Pure Home légtisztítóval a tiszta levegőnek semmi sem szab határt.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TECHNOLÓGIA
Termékek típusa Légtisztító  
Technológia típusa Szűrés  
NanoCaptur szőrőtechnológia    
TELJESÍTMÉNY
CADR füst 515 m3/ó  
Sebességfokozatok száma 10  
Zajszint 32  dB(A)
Filtration levels 4 filtration levels  
Power max 60  W
EGYÉB TULAJDONSÁGOK
Területi kapacitás Akár 200 m2-ig  
Connected device (mobile application)    
Színek FEHÉR ÉS KÉK  
A csomag részét képező további kiegészítők 1820005839: SZŰRŐ_ETHERA 2 _PURE HOME 1820005837: SZŰRŐ_PARTICLE+ACTIVECARBONE_PRE-FILTER  
Egyebek Others sensors : Allergens, VOCs, Humidity, Temperature  
Szűrők száma 4  
Szűrők PREFILTER / ACTIVE CARBON FILTER / HIGH EFFICIENCY PARTICLE FILTER / NANOCAPTUR+ FILTER  
INTELLIGENCIA
Automatikus üzemmód    
Éjszakai mód    
Levegőminőség-jelző    
Érzékelők Részecskék és gáz  
Intelligence (auto mode)    
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Kezelőpanel Elektromos  
LCD-kijelző    
Időzítő 8h (1h/2h/4h/8h)  h
Késleltetett indítás IGEN alkalmazás programozáshoz  
Heti program    
Szűrőcsere jelzőfény    
Kerekek    
Fogantyú Beépített  
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
Sound Level max 64  dB(A)

Dokumentáció

Gyakori kérdések

A szagtalanító szűrőket és a HEPA-szűrőt nem lehet tisztítani és újrahasználni, hanem ki kell cserélni őket. Az előszűrő újrahasználható (a por eltávolításához porszívózza ki vagy mossa le).
A HEPA-szűrőt 6 havonta, míg a szagtalanító szűrőt 3 havonta kell cserélni. Az előszűrőt 2–4 hetente kell megtisztítani. A fenti gyakoriságok napi 8 órán keresztül az 1-es fokozaton való használatra érvényesek, és a működési körülményektől függően változhatnak.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.