ROWENTA COMPACT POWER SO2210

COMPACT POWER SO2210

A Compact Power egy kompakt, de nagy teljesítményű fűtőtest, mely gyorsan felmelegíti a teret és helyet takarít meg a hálószobában, nappaliban vagy tároláskor. Két melegítési fokozata maximális kényelmet biztosít, a ventilátor funkciónak köszönhetően pedig a készülék egész évben praktikus segítséget jelent.

Referencia szám : SO2210F0

TELJESÍTMÉNY KOMPAKT MÉRETBEN

A Compact Power biztonságos és nagy teljesítményű fűtést biztosít anélkül, hogy a kompakt méretének köszönhetően bárhol is útban lenne (méretei az előző modellhez képest további 15%-kal csökkentek).

A könnyen beállítható fűtés akár 2000 W-ig és a két fűtési fokozat lehetővé teszi a beállítások közötti váltást: minimális teljesítmény a hosszabb használatért és maximális teljesítmény a gyors és nagy teljesítményű fűtésért.

Az optimális kényelmet a beépített termosztát garantálja, mely Ön helyett is szabályozza a helyiség hőmérsékletét.

A Comfort Compact készülék egész évben használható, mivel a hűtési funkciónak köszönhetően melegben frissítő ventilátorrá változik, miközben kompakt méretei és fogantyúja lehetővé teszik a praktikus mozgatását vagy tárolását.

Gyakori kérdések

Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.