ROWENTA FOR ELITE UNLIMITED LOOKS CF4132

UNLIMITED LOOKS CF4132

Minden nap más frizura

A Rowenta for Elite Unlimited Looks 14 az 1-ben multistyling sütővas segít megtalálni a tökéletes kinézetet a 14 fejnek és a 7 különböző frizura formázási típusnak köszönhetően egy új stílusért a hét minden napjára. A fantasztikus hullámoktól a hibátlanul kivasalt, ragyogóan csillogó hajig. A sütővas modern funkciókat kínál a kivételes styling lehetőségekért.

Referencia szám : CF4132D0

GYÖNYÖRŰ KINÉZET A HÉT MINDEN NAPJÁN

A Rowenta for Elite Unlimited Looks 14 az 1-ben multistyling sütővas a kivételes kínálatának köszönhetően segít találni egy új stílust a hét minden napjára.

Ez a dinamikus styling eszköz széles kínálattal rendelkezik a tökéletes hajvasaláshoz vagy felcsavaráshoz a finom és összefüggő hullámoktól az erős és rugalmas hajfürtökig.

A melegítés nagy teljesítményű rendszere stabilan tartja a 180 °C-os hőmérsékletet a hibátlan eredményekért.

A kerámia felület további csillogást kölcsönöz a hajnak.

A Rowenta for Elite Unlimited Looks sütővasnak köszönhetően a styling biztonságos és egyszerű, a Smart Switch okos kapcsoló pedig lehetővé teszi a kreppező és vasaló lemezek egyszerű cseréjét.

Unlimited Looks 14 az 1-ben: tökéletes kinézet a hét minden napján.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Teljesítmény 0046  W
Nem elérhető 0045  W
0045  W
Hőmérséklet-beállítás 1  
Nem elérhető 1  
1  
Bevonat Ceramic Tourmaline felület  
Nem elérhető "Keratin & Shine" felület  
"Keratin & Shine" felület  
Funkciók Többféle hajformázás  
Nem elérhető Göndör frizura  
Göndör frizura  
Henger átmérője 16 and 32  mm
Nem elérhető 32  mm
25  mm
Több átmérő    
Nem elérhető    
   
Állítható hőmérséklet 180  °C
Nem elérhető 200  °C
Nem elérhető
Kiegészítők 1: Heating elements : curler 16, curler 32, flat iron, straigtener/crimper  
Nem elérhető Nem elérhető Nem elérhető
Kiegészítők 2: Removable attachments : brush, spiral brush  
Nem elérhető Nem elérhető Nem elérhető
Kiegészítők 3: 4 clips, 2 elite bobby pins  
Nem elérhető Nem elérhető Nem elérhető
Hideg kivitelő/megfogható csúcs    
Nem elérhető    
   
Csend Nem alkalmazható  
Nem elérhető Nem alkalmazható  
Nem alkalmazható  
Hőmérsékletjelző    
Nem elérhető    
   
Akasztókampó    
Nem elérhető    
   
Tárolótáska    
Nem elérhető    
   
Elektromos feszültség 110–240  V
Nem elérhető 100–240  V
100–240  V
360°-os kábel    
Nem elérhető    
   
Főtőelem típusa Alumínium  
Nem elérhető Alumínium  
Alumínium  
Tápkábel hossza 1,8  m
Nem elérhető 1,8  m
1,8  m
Színek Black  
Nem elérhető Black  
Black  
Garancia 1 ÉV  
Nem elérhető 1 ÉV  
1 ÉV  

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
Miután kiválasztotta a kívánt beállítást, 10 percet kell várnia arra, hogy a készülék elérje a kívánt hőmérsékletet.
A nagy átmérőjű kefét használja általános formázáshoz, a kis átmérőjű kefét pedig a befejezéshez (látványosabb, befelé vagy kifelé göndörítés).
A haj károsodásának megelőzése érdekében a hajnak tisztának, kifésültnek és száraznak kell lennie.
Mindig húzza ki a készüléket a konnektorból és hagyja lehűlni a biztonsági állványán. Amikor teljesen lehűlt, törölje le a hengert nedves ronggyal. Soha ne engedje, hogy víz, vagy folyadék kerüljön a fogantyú belsejébe.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tegye a haját a kanál és a henger közé a hajtövénél és zárja rá a kanalat. Finoman csúsztassa a hajsütővasat a haj vége felé. Ennek eredménye sima, egyenes haj lesz.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.