ROWENTA FOR ELITE Rowenta For Elite XL Keratin & Shine CF3342 hajsütő vas

Rowenta For Elite XL Keratin & Shine CF3342 hajsütő vas
a természetes hullámokért és göndör frizuráért

A Rowenta For Elite XL Keratin&Shine hajsütővas tökéletesen természetes hajfürtöket készít minimális erőfeszítéssel. Az egyedi Keratin & Shine felület megerősíti és csillogást kölcsönöz a hajnak. Ennek eredményei a tökéletesen rugalmas loknik vagy a ragyogóan csillogó gyönyörű hullámok.

Referencia szám : CF3342F0

ROWENTA FOR ELITE XL KERATIN & SHINE HAJSÜTŐ VAS: LAZA FÜRTÖK ÉS RAGYOGÓ CSILLOGÁSSAL TELI GYÖNYÖRŰ HULLÁMOK

A Rowenta For Elite XL Keratin&Shine hajsütő vas laza hajfürtöket és gyönyörű, hosszú hullámokat készít az egyedi keratin és turmalin felületnek köszönhetően. Ez a kiváló kombináció természetes szépséget kölcsönöz a hajfürtöknek. A keratin protein kisimítja a hajszerkezetet és a turmalinnal együtt hat, mely növeli a hajszálak ragyogását, mivel az ionok természetes kibocsátásával csökkenti a kócolódást és hidratálja a hajat. Ez a hajsütő vas magas teljesítményű bemelegedési rendszerrel rendelkezik, mely stabil, 180 °C hőmérsékletet és tökéletes eredményeket biztosít. A frizura formázás kényelmét további nagyon praktikus funkciók egészítik ki: 360°-ban forgatható tápkábel a kényelmesebb használatért, valamint a hideg hegy a különösen biztonságos használatért. Rowenta For Elite XL Keratin&Shine hajsütő vas: ragyogó csillogással büszkélkedő csodálatos hajfürtök és hullámok.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Hőmérséklet-beállítás 1 (200°C)  
Hideg levegő fújása Nem alkalmazható  
Lágy levegő Nem alkalmazható  
Bevonat "Keratin & Shine" felület  
Funkciók Göndör frizura  
Henger átmérője 38  mm
Forma Kerek  
Hajkímélő hőmérséklet-beállítás Nem alkalmazható  
Légáramlás maximális hőmérséklete 200°  °C
Alacsony hőmérsékleten is hatékony Nem alkalmazható  
Hideg kivitelű/megfogható csúcs    
Csend Nem alkalmazható  
Hőmérsékletjelző    
Felmelegedési idő 60  s
Automatikus kikapcsolás 1 h  
Levehető rács Nem alkalmazható  
Akasztókampó    
Kefetartó tok Nem alkalmazható  
Elektromos feszültség 100–240  V
360°-os kábel    
Tápkábel hossza 1,8  m

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
Miután kiválasztotta a kívánt beállítást, 10 percet kell várnia arra, hogy a készülék elérje a kívánt hőmérsékletet.
A nagy átmérőjű kefét használja általános formázáshoz, a kis átmérőjű kefét pedig a befejezéshez (látványosabb, befelé vagy kifelé göndörítés).
A haj károsodásának megelőzése érdekében a hajnak tisztának, kifésültnek és száraznak kell lennie.
Mindig húzza ki a készüléket a konnektorból és hagyja lehűlni a biztonsági állványán. Amikor teljesen lehűlt, törölje le a hengert nedves ronggyal. Soha ne engedje, hogy víz, vagy folyadék kerüljön a fogantyú belsejébe.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tegye a haját a kanál és a henger közé a hajtövénél és zárja rá a kanalat. Finoman csúsztassa a hajsütővasat a haj vége felé. Ennek eredménye sima, egyenes haj lesz.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.