ROWENTA PREMIUM CARE EXPRESS AIR BRUSH CF6230F0 keratinnal és argánolajjal, fehér-rózsaszín

PREMIUM CARE EXPRESS AIR BRUSH CF6230F0 keratinnal és argánolajjal, fehér-rózsaszín
Klinikailag bizonyított, hogy a hajat károsodás nélkül szárítja és egyenesíti ki*

A Rowenta Premium Care Express Air Brush 2 v 1 forrólevegős hajkefe egy olyan hajszárító kefe, amely egyben lehetővé teszi a nedves haj szárítását és egyenesítését és segít Önnek abban, hogy a lehető legjobban nézzen ki, az ideje 50 %-ának a megtakarítása mellett,** mindezt csak a haj könnyed és természetes fésülésének köszönhetően. Fedezze fel a kímélő hajformázó eszközt, amely egyben megszárítja és kivasalja a hajat, a használata pedig olyan könnyű, mintha csak egy hajkefét tartana a kezében.

Cikkszám : CF6230F0

*csak 1-es állásban

**külön hajszárító és hajvasaló használatával összehasonlítva.

A termékelőnyei

Rowenta hajszárító kefe: gyors hajápolás a keratin és az argánolaj ápoló és jótékony hatásával

A Rowenta Premium Care Express 2 v 1 forró levegős hajvasaló kefe az Ön titkos fegyvere lenyűgöző frizura pillanatok alatti elkészítéséhez. Ez egy olyan szárító kefe, amely 50 %-al gyorsabb szárítást kínál** és sima, fényes, természetesen vasalt hajat eredményez. A haj teljes egészségét védő olyan funkciók megtervezésének köszönhetően, mint az ápoló szárítás, az ionizátor és az argánolajos kasmír felület, nem kell félnie a haja egészségesen tartása miatt, még a készülék mindennapos használata mellett sem. Takarítson meg időt a reggeli szépítkezés során a hajszárítás forradalmának köszönhetően – a vizes hajat most egy lépésben száríthatja és egyenesítheti ki, így könnyedén készíthet csodálatos frizurát. A hajvasaló kefe sörtéi természetes módon vasalt és fényes stylinget képeznek, a Thermocontrol technológia pedig a haj számára biztonságos, de ennek ellenére hatékony és állandó hőmérsékletet biztosít. Az argánolajas Cashmere Keratin felület és az iongenerátor védi, valamint könnyűvé és selymessé teszi a hajat. Továbbá jó szolgálatot tesz a mozgás szabadságát biztosító 360°-ban forgatható tápkábel, az utazási tasak és szeretni fogja a tisztán olyan praktikus funkciókat is, mint a hosszú élettartamot segítő levehető légrács és a frizura rögzítésére használható hideg levegő és a nyári styling – fedezze fel a hajformázás forradalmát a hajszárító kefével a tökéletes hajszárításhoz és a haj természetes egyenesítéséhez, akár az útjain is.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Hőmérséklet-beállítás 3  
Funkciók Meleglevegős hajformázó  
Hajvédelem és ergonómia
Alacsony hőmérsékleten is hatékony Nem alkalmazható  
Hajtípushoz alkalmazkodó hőmérséklet-beállítás    
Hideg kivitelű/megfogható csúcs Nem alkalmazható  
Ergonómia/kényelmi funkciók
Levehető rács    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 220–240  V
360°-os kábel    
Színek Fehér és rózsaszín  

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A sikeres hajkefélés alapvető technikája:
• Hajmosás után törölje meg haját egy törülközővel, majd óvatosan bontsa ki. Ne használja a készüléket kusza, hátrafésült hajra vagy póthajra.
• Ossza a haját néhány centiméteres tincsekre és a tincsenként haladva használja a készüléket. Használhat hajcsatokat a többi tincs megtartásához.
• Helyezze a kefét (a hajhosszától és a kívánt hatástól függően, nagy vagy kis átmérővel) az eszköz testéhez, amíg nem kattan.
• Ezután érintse a kefét a hajtincshez: a tincs automatikusan gördül fel egyenletes, folyamatos mozgással.
FIGYELEM: Tisztítás előtt mindig húzza ki a készüléket a konnektorból.

A készülék és a kefék tisztítása:
• A készülék nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztítsa meg száraz vagy enyhén nedves ruhával.
• Soha ne használjon alkoholt a készülék tisztításához.
• Soha ne merítse a készüléket vagy a kefét vízbe.
• Vigyázzon, hogy az éppen tisztított alkatrészek megszáradjanak.
• Rendszeresen távolítsa el a kefén maradt szőrt.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készüléket feltétlenül kifésült hajon használja, és a haját néhány centiméterenként különálló tincsekre válassza szét.
• Ne felejtse el előzetesen kiszárítani és kiegyenesíteni a haját.
• Lehet, hogy a szál túl nagy, próbálja meg egy kisebb szálat.
Fontos, hogy a keféket minden felhasználás után az erre a célra biztosított védőhuzatokban tartsa.
Ha a kefe sörtéje használat előtt lapos volt, akkor a kefélés során természetesen kiegyenesedik a forró levegőfúvás és az automatikus forgás kombinációjának köszönhetően.
A hőriasztás bekapcsolt.
• Húzza ki a készüléket.
• Hagyja hűlni kb. 30 percig, mielőtt újra használná.
• Ha a probléma továbbra is fennáll, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.