ROWENTA PREMIUM CARE EXPRESS AIR BRUSH CF6230F0 keratinnal és argánolajjal, fehér-rózsaszín

PREMIUM CARE EXPRESS AIR BRUSH CF6230F0 keratinnal és argánolajjal, fehér-rózsaszín
Klinikailag bizonyított, hogy a hajat károsodás nélkül szárítja és egyenesíti ki*

A Rowenta Premium Care Express Air Brush 2 v 1 forrólevegős hajkefe egy olyan hajszárító kefe, amely egyben lehetővé teszi a nedves haj szárítását és egyenesítését és segít Önnek abban, hogy a lehető legjobban nézzen ki, az ideje 50 %-ának a megtakarítása mellett,** mindezt csak a haj könnyed és természetes fésülésének köszönhetően. Fedezze fel a kímélő hajformázó eszközt, amely egyben megszárítja és kivasalja a hajat, a használata pedig olyan könnyű, mintha csak egy hajkefét tartana a kezében.

Referencia szám : CF6230F0

*csak 1-es állásban

**külön hajszárító és hajvasaló használatával összehasonlítva.

A termékelőnyei

Rowenta hajszárító kefe: gyors hajápolás a keratin és az argánolaj ápoló és jótékony hatásával

A Rowenta Premium Care Express 2 v 1 forró levegős hajvasaló kefe az Ön titkos fegyvere lenyűgöző frizura pillanatok alatti elkészítéséhez. Ez egy olyan szárító kefe, amely 50 %-al gyorsabb szárítást kínál** és sima, fényes, természetesen vasalt hajat eredményez. A haj teljes egészségét védő olyan funkciók megtervezésének köszönhetően, mint az ápoló szárítás, az ionizátor és az argánolajos kasmír felület, nem kell félnie a haja egészségesen tartása miatt, még a készülék mindennapos használata mellett sem. Takarítson meg időt a reggeli szépítkezés során a hajszárítás forradalmának köszönhetően – a vizes hajat most egy lépésben száríthatja és egyenesítheti ki, így könnyedén készíthet csodálatos frizurát. A hajvasaló kefe sörtéi természetes módon vasalt és fényes stylinget képeznek, a Thermocontrol technológia pedig a haj számára biztonságos, de ennek ellenére hatékony és állandó hőmérsékletet biztosít. Az argánolajas Cashmere Keratin felület és az iongenerátor védi, valamint könnyűvé és selymessé teszi a hajat. Továbbá jó szolgálatot tesz a mozgás szabadságát biztosító 360°-ban forgatható tápkábel, az utazási tasak és szeretni fogja a tisztán olyan praktikus funkciókat is, mint a hosszú élettartamot segítő levehető légrács és a frizura rögzítésére használható hideg levegő és a nyári styling – fedezze fel a hajformázás forradalmát a hajszárító kefével a tökéletes hajszárításhoz és a haj természetes egyenesítéséhez, akár az útjain is.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Hőmérséklet-beállítás 3  
Funkciók Meleglevegős hajformázó  
Hajvédelem és ergonómia
Alacsony hőmérsékleten is hatékony Nem alkalmazható  
Hajtípushoz alkalmazkodó hőmérséklet-beállítás    
Hideg kivitelű/megfogható csúcs Nem alkalmazható  
Ergonómia/kényelmi funkciók
Levehető rács    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 220–240  V
360°-os kábel    
Színek Fehér és rózsaszín  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
A kívánt beállítás kiválasztása után 1–2 percet kell várni, hogy a készülék elérje a megfelelő hőmérsékletet.
A nagy átmérőjű kefét használja általános formázáshoz, a kis átmérőjű kefét pedig a befejezéshez (látványosabb, befelé vagy kifelé göndörítés).
A haj károsodásának megelőzése érdekében a hajnak tisztának, kifésültnek és száraznak kell lennie.
Mindig húzza ki a készüléket a konnektorból és hagyja lehűlni a biztonsági állványán. Amikor teljesen lehűlt, törölje le a hengert nedves ronggyal. Soha ne engedje, hogy víz, vagy folyadék kerüljön a fogantyú belsejébe.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tegye a haját a kanál és a henger közé a hajtövénél és zárja rá a kanalat. Finoman csúsztassa a hajsütővasat a haj vége felé. Ennek eredménye sima, egyenes haj lesz.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.