ROWENTA Multiglam Styling Set

Multiglam Styling Set
 THE COMPLETE HOT AIR STYLER SET FOR PERFECT AND GLAMOROUS STYLES.

THE PERFECT HOT AIR STYLER SET FOR VERSATILE AND GLAMOROUS LOOKS

The Air Brush Multi Glam five-accessory styler set provides infinite looks, including a new hot air straightening brush for sleek and natural styling. 1200 W of power ensures fast results, while 2 air settings provide added control. The ionic system produces smooth and shiny hair, with a cool air position as the finishing touch for long-lasting style.

Referencia szám : CF8361D0

INFINITE AND GLAMOROUS STYLES IN THE PALM OF YOUR HAND

With five versatile styling accessories providing endless choices, the Air Brush Multi Glam styler set puts infinite looks within reach. [expression meaning "makes infinite looks possible"] A new hot air straightening brush provides stunning natural straightening in one effortless movement, with additional accessories to cover all your styling needs: a 20 mm brush for detailed shaping and definition, a 38 mm ceramic brush for blow-drying with maximum shine, an exclusive roots lifter for soft and mid-length hair, and a concentrator for drying precision and the perfect finish. 1200 W of power ensures quick and efficient styling sessions, with two temperature/speed settings for added control. The ionic effect creates smooth hair with radiant shine, with the finishing touch of a cool air position to set the style in place for long-lasting results.

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.