ROWENTA LIPSTIC RED CF3316F0

LIPSTIC RED CF3316F0
Ragyogó göndör fürtök és hullámok  

Elegáns göndör fürtök és hullámok

A Rowenta hajsütővas egy egyszerűen használható hajformázó eszköz, mely gyönyörű és hosszantartó hullámokat garantál. A 200 °C-os állandó hőmérséklet pillanatok alatt biztosít tökéletes eredményeket. A kerámia turmalin felület pedig megakadályozza a kócolódást és a sztatikus elektromosságot a sima és könnyen formázható, és nem utolsó sorban ragyogóan csillogó hajért.

Referencia szám : CF3316F0

Rowenta hajsütő vas: tökéletes, hosszantartó, ragyogóan csillogó hullámok

A Rowenta hajsütővassal pillanatok alatt érhet el csábító hullámokat, így biztosítva tökéletes külsőt Önnek nap mint nap. Az állandó 200 °C-os hőmérséklet gyors eredményt garantál. A 25 mm átmérő ideális közepesen hosszú vagy hosszú hajra a természetesnek látszó hibátlan hullámok formázásához. A kerámia turmalin felület ragyogó csillogást kölcsönöz a fürtjeinek azáltal, hogy csökkenti a sztatikus elektromosságot és megakadályozza a kócolódást, így a haj puhább és könnyebben formázható lesz. További előnyök: gyors felmelegedés, hideg formázóvég a nagyobb biztonságért, valamint a 360°-ban forgatható tápkábel a maximális mozgásszabadságért és a kényelmes használatért a frizura formázása közben. Rowenta hajsütővas: tökéletes göndörítési teljesítmény az Ön kezében.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Teljesítmény 45  W
Hőmérséklet-beállítás 1  
Lágy levegő Nem alkalmazható  
Hideg levegő fújása Nem alkalmazható  
Bevonat Ceramic Tourmaline felület  
Funkciók Göndör frizura  
Henger átmérője 25  mm
Forma Kerek  
Alacsony hőmérsékleten is hatékony Nem alkalmazható  
Hideg kivitelű/megfogható csúcs    
Hajkímélő hőmérséklet-beállítás Nem alkalmazható  
Légáramlás maximális hőmérséklete 200°  °C
Hőmérsékletjelző    
Felmelegedési idő 60  s
Levehető rács Nem alkalmazható  
Akasztókampó    
Elektromos feszültség 100–240  V
Tápkábel hossza 1.80  m
360°-os kábel    
Színek Fekete és rúzsvörös  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
A kívánt beállítás kiválasztása után 1–2 percet kell várni, hogy a készülék elérje a megfelelő hőmérsékletet.
A nagy átmérőjű kefét használja általános formázáshoz, a kis átmérőjű kefét pedig a befejezéshez (látványosabb, befelé vagy kifelé göndörítés).
A haj károsodásának megelőzése érdekében a hajnak tisztának, kifésültnek és száraznak kell lennie.
Mindig húzza ki a készüléket a konnektorból és hagyja lehűlni a biztonsági állványán. Amikor teljesen lehűlt, törölje le a hengert nedves ronggyal. Soha ne engedje, hogy víz, vagy folyadék kerüljön a fogantyú belsejébe.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tegye a haját a kanál és a henger közé a hajtövénél és zárja rá a kanalat. Finoman csúsztassa a hajsütővasat a haj vége felé. Ennek eredménye sima, egyenes haj lesz.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.