ROWENTA FOR ELITE INSTANT STRAIGHT CF5712

INSTANT STRAIGHT CF5712

ULTRA GYORS EGYENESÍTÉS, MINDENNAP

Nagyon gyors kiegyenesítés az Instant Straight egyenesítő kefe segítségével,

A Rowenta Instant Straight egyenesítő kefével egyszerűen egyenes mozdulattal egyenesítse ki a haját. Tökéletes mindennapos használatra, fűtött kerámia sörtéi természetes egyenesítő hatást biztosítanak, miközben óvják a hajad. Ugyanakkor, az egyedi ion generátor gondoskodik a lágy, fényes, és gyönyörűen formázott eredményről, amely göndörségtől és sztatikusságtól mentes. Digitális kijelzővel, a 210°C -os optimális hőmérséklet gyorssá és hatékonnyá varázsolja a hajegyenesítést.

Referencia szám : CF5712F0

Rowenta Instant Straight hajegyenesítő kefe: ultra gyors hajegyenesítés egyszerűen.

A Rowenta bemutatja az Instant Straight hajegyenesítő kefét, amely a hajvasaló és a kefe kombinációja: a gyors, egyidejű megoldásért a legegyszerűbb mozdulatokkal. Fűtött, kerámia bevonatos sörtéi kinyújtják a hajad, természetesen egyenesítve azt, tökéletes a mindennapi használatra. A jól ismert fésülő mozdulatoknak és a széles kialakítású kefének köszönhetően a haj egyetlen egyszerű lépésben egyenessé válik. Ugyanakkor, az egyedi ion generátor "megzabolázott", sztatikusságtól és göndörségtől mentes hajat biztosít, amely egyszerre lágy és csillogó. Digitális kijelzővel: optimális 210°C -os hőmérséklete gondoskodik az ultra gyors, hatékony hajegyenesítésről. Mindezt a kompakt kivitel és a könnyen használható ergonomikus nyél, kényelmes, 360°-ban forgó kábel és automatikus kikapcsoló funkció teszi teljessé, a tökéletes lelki békéért.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Teljesítmény 35  W
Hőmérséklet-beállítás 210  
Bevonat Kerámia  
Funkciók Melegítés  
Iongenerátor    
Kijelző LED  
Hőmérsékletjelző    
Automatikus kikapcsolás YES  
Elektromos feszültség 230  V
360°-os kábel    
Főtőelem típusa Kerámia  
Színek Black & pink  

Gyakori kérdések

Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.