ROWENTA HOT AIR BRUSH CF8215F0

HOT AIR BRUSH CF8215F0
Tökéletes hajszárítás és végtelen frizura variációk

A gyors szárításnak és a funkciók széles skálájának köszönhetően a Rowenta meleg levegős hajformázó lenyűgöző eredményt és a különböző frizurastílusok választékát kínálja. Az 1200 W teljesítmény gyors és hatékony hajszárítást biztosít, az tökéletesített kefék pedig tökéletes kinézetet varázsolnak bármilyen hajtípus esetén.

Referencia szám : CF8215F0

ROWENTA MELEG LEVEGŐS KEFE: TÖKÉLETES SZÁRÍTÁS ÉS A FRIZURÁK VÉGTELEN LEHETŐSÉGE

A Rowenta meleg levegős kefe sokoldalú eszköz a frizura formázására, aminek köszönhetően egy karnyújtásnyira van a fantasztikus frizurák széles skálájától.

Az 1200 W teljesítmény gyors és hatékony hajszárítást biztosít, a három fej és a választható beállítások pedig tökéletes kinézetet varázsolnak bármilyen hajtípus esetén.

A 38 mm átmérőjű kefe precízen beszárítja a hajvégeket a tökéletes kinézetért, mintha fodrásztól jönne és megnöveli a volumenét a haj teljes hosszán Ideális hosszú hajra, de megbirkózik a makacs hajjal is.

A 20 mm átmérőjű, sűrű sörtéjű kefe lehetővé teszi a finomabb vagy közepes hosszúságú haj egyszerű formázását és tökéletes végeredményt és kitűnő segítség a frufru tökéletes formázásához.

A koncentrátornak a haj előszárításakor veheti hasznát, a volumennövelő hatás, valamint a hideg levegő funkció pedig fixálja a végső frizura kívánt formáját, hogy egész nap tartson.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Teljesítmény 1200  W
Hőmérséklet-beállítás 2  
Sebességfokozatok 2  
Hideg levegő fújása    
Funkciók Meleglevegős hajformázó  
Kefe típusok Szintetikus  
Több átmérő    
Forma Kerek  
Kiegészítők 1: 38 mm kefe  
Kiegészítők 2: 20 mm kefe  
Kiegészítők 3: Koncentrátor  
Ergonómia/kényelmi funkciók
Tárolótáska    
Hőmérsékletjelző    
Akasztókampó    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 220–240  V
Tápkábel hossza 1.8  m
360°-os kábel    
Színek Fekete & Metál lila  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
A kívánt beállítás kiválasztása után 1–2 percet kell várni, hogy a készülék elérje a megfelelő hőmérsékletet.
A nagy átmérőjű kefét használja általános formázáshoz, a kis átmérőjű kefét pedig a befejezéshez (látványosabb, befelé vagy kifelé göndörítés).
A haj károsodásának megelőzése érdekében a hajnak tisztának, kifésültnek és száraznak kell lennie.
Mindig húzza ki a készüléket a konnektorból és hagyja lehűlni a biztonsági állványán. Amikor teljesen lehűlt, törölje le a hengert nedves ronggyal. Soha ne engedje, hogy víz, vagy folyadék kerüljön a fogantyú belsejébe.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tegye a haját a kanál és a henger közé a hajtövénél és zárja rá a kanalat. Finoman csúsztassa a hajsütővasat a haj vége felé. Ennek eredménye sima, egyenes haj lesz.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.