ROWENTA HOT AIR BRUSH CF8215

HOT AIR BRUSH CF8215

Tökéletes hajszárítás és végtelen frizura variációk

A gyors szárításnak és a funkciók széles skálájának köszönhetően a Rowenta meleg levegős hajformázó lenyűgöző eredményt és a különböző frizurastílusok választékát kínálja. Az 1200 W teljesítmény gyors és hatékony hajszárítást biztosít, az tökéletesített kefék pedig tökéletes kinézetet varázsolnak bármilyen hajtípus esetén.

Referencia szám : CF8215F0

ROWENTA MELEG LEVEGŐS KEFE: TÖKÉLETES SZÁRÍTÁS ÉS A FRIZURÁK VÉGTELEN LEHETŐSÉGE

A Rowenta meleg levegős kefe sokoldalú eszköz a frizura formázására, aminek köszönhetően egy karnyújtásnyira van a fantasztikus frizurák széles skálájától.

Az 1200 W teljesítmény gyors és hatékony hajszárítást biztosít, a három fej és a választható beállítások pedig tökéletes kinézetet varázsolnak bármilyen hajtípus esetén.

A 38 mm átmérőjű kefe precízen beszárítja a hajvégeket a tökéletes kinézetért, mintha fodrásztól jönne és megnöveli a volumenét a haj teljes hosszán Ideális hosszú hajra, de megbirkózik a makacs hajjal is.

A 20 mm átmérőjű, sűrű sörtéjű kefe lehetővé teszi a finomabb vagy közepes hosszúságú haj egyszerű formázását és tökéletes végeredményt és kitűnő segítség a frufru tökéletes formázásához.

A koncentrátornak a haj előszárításakor veheti hasznát, a volumennövelő hatás, valamint a hideg levegő funkció pedig fixálja a végső frizura kívánt formáját, hogy egész nap tartson.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Teljesítmény 1200  W
Sebességfokozatok 2  
Hőmérséklet-beállítás 2  
Hideg levegő fújása    
Funkciók Meleglevegős hajformázó  
Kefe típusok Szintetikus  
Több átmérő    
Forma Kerek  
Kiegészítők 1: 38 mm kefe  
Kiegészítők 2: 20 mm kefe  
Kiegészítők 3: Koncentrátor  
Hőmérsékletjelző    
Akasztókampó    
Tárolótáska    
Elektromos feszültség 220–240  V
360°-os kábel    
Tápkábel hossza 1.8  m
Színek Fekete & Metál lila  

Gyakori kérdések

Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.