ROWENTA HOT AIR BRUSH CF7830

HOT AIR BRUSH CF7830
tökéletes szárítás, ragyogó frizurák egyéni követelményeknek megfelelően

A Rowenta meleg levegős kefe ötvözi a frizura formázását egyéni követelményeknek megfelelően a tökéletes eredményekkel, és így nélkülözhetetlen styling segédeszközt jelent. Az öt darabos kiegészítő készlet lehetővé teszi a styling teljes palettáját, az 1200 W-os teljesítmény pedig gyors eredményeket biztosít. Az ionizáló hatás az új Cashmere Keratin felülettel együtt hat, aminek eredménye a sima, ragyogóan csillogó haj kócolódás nélkül.

Referencia szám : CF7830F0

Ragyogó frizurák és tökéletes styling egyéni szükségletek szerint

A Rowenta meleg levegős hajszárító ötvözi a tökéletes hajszárítást az egyéni frizuraformázás végtelen lehetőségeivel, és 1200 W teljesítményt kínál a gyors és hosszantartó frizurákért. Ez a nagy teljesítményű styling készülék az állítható légáramlásnak és hőmérsékletnek, valamint az öt sokoldalú kiegészítő készletnek köszönhetően tökéletes kinézetet biztosít bármilyen hajtípus esetén. A 38 mm átmérőjű kerámia kefe hibátlan szárítást tesz lehetővé, a kiegyenesítő kefés tartozék pedig gondoskodik a volumenről a nedves haj szárítása és egyenesítése közben. A volumennövelő tartozék, formázó fésű és a koncentrátor az egyéni styling további lehetőségeit kínálják. Az ionizáló funkció és a Cashmere Keratin felület argánolajjal együtt gondoskodik a sima és könnyen formázható, ragyogóan csillogó hajról kócolódás nélkül. A sebesség/hőmérséklet beállítás két fokozatát a hideg levegő áramlás egészíti ki, mely hosszútávon fixálja a frizurát. Lepje meg magát kiválóan luxus megjelenéssel és ragyogóan csillogó hajjal.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Teljesítmény 1200  W
Sebesség/fordulatszám / hőmérséklet-beállítások 2  
Hideg levegő fújása    
Bevonat Kasmír keratin  
Funkciók Meleglevegős hajformázó  
Kefe típusok Szintetikus  
Henger átmérője 38  mm
Forma Kerek  
Kiegészítők 1: Kerámia fésű & Hajegyenesítő kefe  
Kiegészítők 2: Térfogatnövelő fésű  
Kiegészítők 3: Kifésülő fésű & Szűkítő feltét  
Iongenerátor    
Akasztókampó    
Elektromos feszültség 220–240  V
360°-os kábel    
Tápkábel hossza 1.8  m
Színek Fehér & Metál rózsaszín  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
Miután kiválasztotta a kívánt beállítást, 10 percet kell várnia arra, hogy a készülék elérje a kívánt hőmérsékletet.
A nagy átmérőjű kefét használja általános formázáshoz, a kis átmérőjű kefét pedig a befejezéshez (látványosabb, befelé vagy kifelé göndörítés).
A haj károsodásának megelőzése érdekében a hajnak tisztának, kifésültnek és száraznak kell lennie.
Mindig húzza ki a készüléket a konnektorból és hagyja lehűlni a biztonsági állványán. Amikor teljesen lehűlt, törölje le a hengert nedves ronggyal. Soha ne engedje, hogy víz, vagy folyadék kerüljön a fogantyú belsejébe.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tegye a haját a kanál és a henger közé a hajtövénél és zárja rá a kanalat. Finoman csúsztassa a hajsütővasat a haj vége felé. Ennek eredménye sima, egyenes haj lesz.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.