ROWENTA EXPRESS AIR BRUSH CF6220F0

EXPRESS AIR BRUSH CF6220F0
Extrém sebességű szárítás és hajvasalás egyszerre

A Rowenta Express Air Brush hajszárító kefével egyszerűbb és gyorsabb nem is lehetne a hajszárítás és a hajvasalás. Ez az új 2 az 1-ben forrólevegős kefe egyszerre szárítja és vasalja a vizes hajat, és tökéletesen sima és csillogó hatást kölcsönöz neki, hogy pillanatok alatt lenyűgözően nézzen ki egy egyszerű fésülködéssel. Fedezze fel a hajszárítás forradalmát, mely kíméletes hajformázást és egyenesítést kínál – tökéletes megoldás a gyönyörű megjelenésért megerőltetés nélkül.

Referencia szám : CF6220F0

A termékelőnyei

Rowenta hajszárító vas: forradalmian gyors hajformázás

Rowenta Express Air Brush hajkefe, az Ön új titkos fegyvere a lenyűgöző frizura elkészítéséhez pillanatok alatt, egy 2 az 1-ben szárító kefe, mely egyszerre kínál gyors hajszárítást és könnyű, természetes hajvasalást. Takarítson meg időt a reggeli szépítkezés során a hajszárítás forradalmának köszönhetően – a vizes hajat most egy lépésben száríthatja és egyenesítheti ki, és így könnyedén készíthet csodálatos frizurát. A fűtött sörték finoman és kímélően simítják a hajat volumenvesztés nélkül, és fésülés közben csillogást kölcsönöznek a hajnak. A Thermo Control technológia kímélő a hajhoz, az állandó hőmérséklet pedig egyenletes egyenesítést biztosít. A kompakt ergonomikus formaterv a 360°-ban forgatható tápkábellel nagyobb mozgásszabadságot biztosít, az iongenerátor pedig ragyogóan csillogóvá és selymesen puha tapintásúvá teszi a frizurát. Fedezze fel a hajszárítás forradalmát az elektromos szárító kefével, mely pillanatok alatt tökéletes szárítást és természetes hajvasalást biztosít a volumen csökkenése nélkül. Ráadásul praktikus utazótokkal rendelkezik a könnyű tárolásért és szállításért.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Hőmérséklet-beállítás 3  
Bevonat Kerámia  
Funkciók Meleglevegős hajformázó  
Hajvédelem és ergonómia
Alacsony hőmérsékleten is hatékony Nem alkalmazható  
Hajtípushoz alkalmazkodó hőmérséklet-beállítás    
Hideg kivitelű/megfogható csúcs Nem alkalmazható  
Iongenerátor    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Levehető rács    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 220–240  V
360°-os kábel    

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
A kívánt beállítás kiválasztása után 1–2 percet kell várni, hogy a készülék elérje a megfelelő hőmérsékletet.
A nagy átmérőjű kefét használja általános formázáshoz, a kis átmérőjű kefét pedig a befejezéshez (látványosabb, befelé vagy kifelé göndörítés).
A haj károsodásának megelőzése érdekében a hajnak tisztának, kifésültnek és száraznak kell lennie.
Mindig húzza ki a készüléket a konnektorból és hagyja lehűlni a biztonsági állványán. Amikor teljesen lehűlt, törölje le a hengert nedves ronggyal. Soha ne engedje, hogy víz, vagy folyadék kerüljön a fogantyú belsejébe.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tegye a haját a kanál és a henger közé a hajtövénél és zárja rá a kanalat. Finoman csúsztassa a hajsütővasat a haj vége felé. Ennek eredménye sima, egyenes haj lesz.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.