ROWENTA EXPRESS AIR BRUSH CF6220F0

EXPRESS AIR BRUSH CF6220F0
Extrém sebességű szárítás és hajvasalás egyszerre

A Rowenta Express Air Brush hajszárító kefével egyszerűbb és gyorsabb nem is lehetne a hajszárítás és a hajvasalás. Ez az új 2 az 1-ben forrólevegős kefe egyszerre szárítja és vasalja a vizes hajat, és tökéletesen sima és csillogó hatást kölcsönöz neki, hogy pillanatok alatt lenyűgözően nézzen ki egy egyszerű fésülködéssel. Fedezze fel a hajszárítás forradalmát, mely kíméletes hajformázást és egyenesítést kínál – tökéletes megoldás a gyönyörű megjelenésért megerőltetés nélkül.

Referencia szám : CF6220F0

A termékelőnyei

Rowenta hajszárító vas: forradalmian gyors hajformázás

Rowenta Express Air Brush hajkefe, az Ön új titkos fegyvere a lenyűgöző frizura elkészítéséhez pillanatok alatt, egy 2 az 1-ben szárító kefe, mely egyszerre kínál gyors hajszárítást és könnyű, természetes hajvasalást. Takarítson meg időt a reggeli szépítkezés során a hajszárítás forradalmának köszönhetően – a vizes hajat most egy lépésben száríthatja és egyenesítheti ki, és így könnyedén készíthet csodálatos frizurát. A fűtött sörték finoman és kímélően simítják a hajat volumenvesztés nélkül, és fésülés közben csillogást kölcsönöznek a hajnak. A Thermo Control technológia kímélő a hajhoz, az állandó hőmérséklet pedig egyenletes egyenesítést biztosít. A kompakt ergonomikus formaterv a 360°-ban forgatható tápkábellel nagyobb mozgásszabadságot biztosít, az iongenerátor pedig ragyogóan csillogóvá és selymesen puha tapintásúvá teszi a frizurát. Fedezze fel a hajszárítás forradalmát az elektromos szárító kefével, mely pillanatok alatt tökéletes szárítást és természetes hajvasalást biztosít a volumen csökkenése nélkül. Ráadásul praktikus utazótokkal rendelkezik a könnyű tárolásért és szállításért.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Hőmérséklet-beállítás 3  
Bevonat Kerámia  
Funkciók Meleglevegős hajformázó  
Hajvédelem és ergonómia
Alacsony hőmérsékleten is hatékony Nem alkalmazható  
Hajtípushoz alkalmazkodó hőmérséklet-beállítás    
Hideg kivitelű/megfogható csúcs Nem alkalmazható  
Iongenerátor    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Levehető rács    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 220–240  V
360°-os kábel    

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.