ROWENTA EXPRESS AIR BRUSH CF6220F0

EXPRESS AIR BRUSH CF6220F0
Extrém sebességű szárítás és hajvasalás egyszerre

A Rowenta Express Air Brush hajszárító kefével egyszerűbb és gyorsabb nem is lehetne a hajszárítás és a hajvasalás. Ez az új 2 az 1-ben forrólevegős kefe egyszerre szárítja és vasalja a vizes hajat, és tökéletesen sima és csillogó hatást kölcsönöz neki, hogy pillanatok alatt lenyűgözően nézzen ki egy egyszerű fésülködéssel. Fedezze fel a hajszárítás forradalmát, mely kíméletes hajformázást és egyenesítést kínál – tökéletes megoldás a gyönyörű megjelenésért megerőltetés nélkül.

Cikkszám : CF6220F0

A termékelőnyei

Rowenta hajszárító vas: forradalmian gyors hajformázás

Rowenta Express Air Brush hajkefe, az Ön új titkos fegyvere a lenyűgöző frizura elkészítéséhez pillanatok alatt, egy 2 az 1-ben szárító kefe, mely egyszerre kínál gyors hajszárítást és könnyű, természetes hajvasalást. Takarítson meg időt a reggeli szépítkezés során a hajszárítás forradalmának köszönhetően – a vizes hajat most egy lépésben száríthatja és egyenesítheti ki, és így könnyedén készíthet csodálatos frizurát. A fűtött sörték finoman és kímélően simítják a hajat volumenvesztés nélkül, és fésülés közben csillogást kölcsönöznek a hajnak. A Thermo Control technológia kímélő a hajhoz, az állandó hőmérséklet pedig egyenletes egyenesítést biztosít. A kompakt ergonomikus formaterv a 360°-ban forgatható tápkábellel nagyobb mozgásszabadságot biztosít, az iongenerátor pedig ragyogóan csillogóvá és selymesen puha tapintásúvá teszi a frizurát. Fedezze fel a hajszárítás forradalmát az elektromos szárító kefével, mely pillanatok alatt tökéletes szárítást és természetes hajvasalást biztosít a volumen csökkenése nélkül. Ráadásul praktikus utazótokkal rendelkezik a könnyű tárolásért és szállításért.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

360°-os kábel    
Voltage 220–240  V
Hőmérséklet-beállítás 3  
Bevonat Kerámia  
Funkciók Meleglevegős hajformázó  
Alacsony hőmérsékleten is hatékony Nem alkalmazható  
Hajtípushoz alkalmazkodó hőmérséklet-beállítás    
Iongenerátor    
Hideg kivitelű/megfogható csúcs Nem alkalmazható  
Levehető rács    

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A sikeres hajkefélés alapvető technikája:
• Hajmosás után törölje meg haját egy törülközővel, majd óvatosan bontsa ki. Ne használja a készüléket kusza, hátrafésült hajra vagy póthajra.
• Ossza a haját néhány centiméteres tincsekre és a tincsenként haladva használja a készüléket. Használhat hajcsatokat a többi tincs megtartásához.
• Helyezze a kefét (a hajhosszától és a kívánt hatástól függően, nagy vagy kis átmérővel) az eszköz testéhez, amíg nem kattan.
• Ezután érintse a kefét a hajtincshez: a tincs automatikusan gördül fel egyenletes, folyamatos mozgással.
FIGYELEM: Tisztítás előtt mindig húzza ki a készüléket a konnektorból.

A készülék és a kefék tisztítása:
• A készülék nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztítsa meg száraz vagy enyhén nedves ruhával.
• Soha ne használjon alkoholt a készülék tisztításához.
• Soha ne merítse a készüléket vagy a kefét vízbe.
• Vigyázzon, hogy az éppen tisztított alkatrészek megszáradjanak.
• Rendszeresen távolítsa el a kefén maradt szőrt.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készüléket feltétlenül kifésült hajon használja, és a haját néhány centiméterenként különálló tincsekre válassza szét.
• Ne felejtse el előzetesen kiszárítani és kiegyenesíteni a haját.
• Lehet, hogy a szál túl nagy, próbálja meg egy kisebb szálat.
Fontos, hogy a keféket minden felhasználás után az erre a célra biztosított védőhuzatokban tartsa.
Ha a kefe sörtéje használat előtt lapos volt, akkor a kefélés során természetesen kiegyenesedik a forró levegőfúvás és az automatikus forgás kombinációjának köszönhetően.
A hőriasztás bekapcsolt.
• Húzza ki a készüléket.
• Hagyja hűlni kb. 30 percig, mielőtt újra használná.
• Ha a probléma továbbra is fennáll, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.