ROWENTA BRUSH ACTIV COMPACT CF9110F0

BRUSH ACTIV COMPACT CF9110F0
Egyszerű hajszárítás a gyökerektől a hajvégekig

A Brush Activ' Compact kefe kiváló minőségű hajszárítást tesz lehetővé otthona kényelmében. Ez a meleg levegős kefe 800 W teljesítményt és két fokozatban állítható hőmérsékletet/sebességet kínál a könnyű formázásért és hibátlan styling irányításért. A tökéletes végső kialakításról a hideg levegő funkció gondoskodik, mely fixálja a frizurát.

Referencia szám : CF9110F0

GYÖNYÖRŰEN BESZÁRÍTOTT ÉS FORMÁZOTT HAJ MEGERŐLTETÉS NÉLKÜL

A Brush Activ' Compact kefe kompakt módon tömöríti a styling és szárítás szükséges lehetőségeit és a frizuraformázás egyszerű módját kínálja, melynek köszönhetően a haja tökéletesen be lesz szárítva gubancolódás nélkül.

Ez a könnyen használható rotációs kefe automatikus forgással rendelkezik, mely a hajtincset a kefére csavarja, így lehetővé teszi a frizura formázását szárítás közben, a haj gubancolódásának bármilyen veszélye nélkül.

A 800 W teljesítmény a haj kiváló minőségű szárításáról gondoskodik, a két sebesség/hőmérséklet beállítás pedig a szárítási folyamat további ellenőrzését teszi lehetővé.

A kefe ötvözi az egyszerű és intuitív formatervet a kompakt kialakítással a még nagyobb kényelemért.

A funkciócsomagot a hideg levegő funkció egészíti ki, amely fixálja a frizurát a hosszantartó eredményekért.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Teljesítmény 800  W
Sebesség/fordulatszám / hőmérséklet-beállítások 2  
Légáramlás beállítása 2  
Hideg levegő fújása    
Funkciók Meleglevegős, forgófejű hajformázó  
Kefe típusok Szintetikus  
Henger átmérője 40  mm
Forma Kerek  
Automatikus forgás    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Választható forgásirány IGEN  
Akasztókampó    
Kefetartó tok    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 230  V
Tápkábel hossza 1,8  m
360°-os kábel    
Színek Fehér & Lila  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.