ROWENTA BRUSH ACTIV COMPACT CF9110F0

BRUSH ACTIV COMPACT CF9110F0
Egyszerű hajszárítás a gyökerektől a hajvégekig

A Brush Activ' Compact kefe kiváló minőségű hajszárítást tesz lehetővé otthona kényelmében. Ez a meleg levegős kefe 800 W teljesítményt és két fokozatban állítható hőmérsékletet/sebességet kínál a könnyű formázásért és hibátlan styling irányításért. A tökéletes végső kialakításról a hideg levegő funkció gondoskodik, mely fixálja a frizurát.

Referencia szám : CF9110F0

GYÖNYÖRŰEN BESZÁRÍTOTT ÉS FORMÁZOTT HAJ MEGERŐLTETÉS NÉLKÜL

A Brush Activ' Compact kefe kompakt módon tömöríti a styling és szárítás szükséges lehetőségeit és a frizuraformázás egyszerű módját kínálja, melynek köszönhetően a haja tökéletesen be lesz szárítva gubancolódás nélkül.

Ez a könnyen használható rotációs kefe automatikus forgással rendelkezik, mely a hajtincset a kefére csavarja, így lehetővé teszi a frizura formázását szárítás közben, a haj gubancolódásának bármilyen veszélye nélkül.

A 800 W teljesítmény a haj kiváló minőségű szárításáról gondoskodik, a két sebesség/hőmérséklet beállítás pedig a szárítási folyamat további ellenőrzését teszi lehetővé.

A kefe ötvözi az egyszerű és intuitív formatervet a kompakt kialakítással a még nagyobb kényelemért.

A funkciócsomagot a hideg levegő funkció egészíti ki, amely fixálja a frizurát a hosszantartó eredményekért.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Teljesítmény 800  W
Sebesség/fordulatszám / hőmérséklet-beállítások 2  
Légáramlás beállítása 2  
Hideg levegő fújása    
Funkciók Meleglevegős, forgófejű hajformázó  
Kefe típusok Szintetikus  
Henger átmérője 40  mm
Forma Kerek  
Automatikus forgás    
Hajvédelem és ergonómia
Ergonómia/kényelmi funkciók
Választható forgásirány IGEN  
Akasztókampó    
Kefetartó tok    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 230  V
Tápkábel hossza 1,8  m
360°-os kábel    
Színek Fehér & Lila  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
A kívánt beállítás kiválasztása után 1–2 percet kell várni, hogy a készülék elérje a megfelelő hőmérsékletet.
A nagy átmérőjű kefét használja általános formázáshoz, a kis átmérőjű kefét pedig a befejezéshez (látványosabb, befelé vagy kifelé göndörítés).
A haj károsodásának megelőzése érdekében a hajnak tisztának, kifésültnek és száraznak kell lennie.
Mindig húzza ki a készüléket a konnektorból és hagyja lehűlni a biztonsági állványán. Amikor teljesen lehűlt, törölje le a hengert nedves ronggyal. Soha ne engedje, hogy víz, vagy folyadék kerüljön a fogantyú belsejébe.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tegye a haját a kanál és a henger közé a hajtövénél és zárja rá a kanalat. Finoman csúsztassa a hajsütővasat a haj vége felé. Ennek eredménye sima, egyenes haj lesz.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.