ROWENTA BRUSH ACTIV' VOLUME & SHINE

BRUSH ACTIV' VOLUME & SHINE
THE ROTATING BRUSH PROVIDES PROFESSIONAL QUALITY BLOW-DRYING AT HOME WITH VOLUME AND ULTIMATE SHINE.

THE ROTATING BRUSH THAT EASILY PROVIDES PROFESSIONAL QUALITY BLOW-DRYING AT HOME WITH VOLUME AND ULTIMATE SHINE.

Brush Activ' Volume & Shine delivers perfect shiny results thanks to the double ion booster feature. This unique technology produces an anti-static-effect, for smooth and shiny hair. Combined with automatic brush rotation, 1000 W of power and ceramic coating, it quickly dries hair with professional-looking results.

Referencia szám : CF9320D0

*Compared to Rowenta Brush Activ CF9220

PROFESSIONAL RESULTS WITH A ROTATING BRUSH

Brush Activ' Volume & Shine brings professional-quality styling to your hair. Featuring two automatically rotating brushes - one for thick hair and one for thin - with dual direction functions, hair is professionally styled while simultaneously dried. At the same time, its two ion boosters emit negative ions, reducing static electricity and frizziness. The result is smooth, glamorous hair. Fast and powerful, its multiple settings dry and style hair quickly, while a cool-air function sets results. With Brush Activ' Volume & Shine, perfect professional-looking hair has never been so easy.

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.