ROWENTA BASIC CURLER MOSAIC COLLECTION CF3225F0

BASIC CURLER MOSAIC COLLECTION CF3225F0
Természetes hajfürtök és hullámok.

A Rowenta hajsütővas hibátlan – bájos és csillogó – göndör fürtöket készít. A turmalin felület erősíti a hajat, és egyúttal ennek az ásványnak a természetes ionizáló hatásának köszönhetően fényessé is teszi, valamint csökkenti a statikus elektromosságot és hidratálja is a hajat. Ennek eredménye a csodálatos lokni vagy a tökéletesen csillogó összesimuló hullámok.

Referencia szám : CF3225F0

Hajvasaló: luxus hajfürtök és gyönyörűen csillogó hullámok

A Rowenta hajsütővas csodálatos fürtöket és gyönyörűen mutató hullámokat képez a turmalin felületnek köszönhetően. A hajsütővas kiváló felülete javítja a fürtök minőségét, mivel természetes ionadagolásával csökkenti a statikus elektromosságot és a kócolódást. Ez a sütővas nagy teljesítményű melegítő rendszert kínál a stabil 200 °C-os hőmérsékletért. A frizura formázás kényelmét további nagyon praktikus funkciók egészítik ki: 360°-ban forgatható tápkábel a kényelmesebb használatért, hideg hegy a különösen biztonságos használatért, valamint a gyors bemelegedés. Rowenta hajsütő vas: varázslatos hajfürtök ragyogó csillogással.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Lágy levegő Nem alkalmazható  
Hideg levegő fújása Nem alkalmazható  
Bevonat Ceramic Tourmaline felület  
Funkciók Göndör frizura  
Henger átmérője 25  mm
Forma Kerek  
Hajvédelem és ergonómia
Hideg kivitelű/megfogható csúcs    
Hajkímélő hőmérséklet-beállítás Nem alkalmazható  
Légáramlás maximális hőmérséklete 200°  °C
Ergonómia/kényelmi funkciók
Hőmérsékletjelző    
Felmelegedési idő 60  s
Levehető rács Nem alkalmazható  
Akasztókampó    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 110–240  V
360°-os kábel    

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
A kívánt beállítás kiválasztása után 1–2 percet kell várni, hogy a készülék elérje a megfelelő hőmérsékletet.
A nagy átmérőjű kefét használja általános formázáshoz, a kis átmérőjű kefét pedig a befejezéshez (látványosabb, befelé vagy kifelé göndörítés).
A haj károsodásának megelőzése érdekében a hajnak tisztának, kifésültnek és száraznak kell lennie.
Mindig húzza ki a készüléket a konnektorból és hagyja lehűlni a biztonsági állványán. Amikor teljesen lehűlt, törölje le a hengert nedves ronggyal. Soha ne engedje, hogy víz, vagy folyadék kerüljön a fogantyú belsejébe.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tegye a haját a kanál és a henger közé a hajtövénél és zárja rá a kanalat. Finoman csúsztassa a hajsütővasat a haj vége felé. Ennek eredménye sima, egyenes haj lesz.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.