ROWENTA STRAIGHTENER TROPICAL DREAM COLLECTION

STRAIGHTENER TROPICAL DREAM COLLECTION
 TÖKÉLETES EGYENESÍTÉS ÉS RAGYOGÓ HAJFÜRTÖK

RAGYOGÓ EREDMÉNYEK MINIMÁLIS IDŐ ALATT A Rowenta 2 az 1-ben hajvasaló tökéletes styling eszközt jelent az elegáns egyenesítéshez vagy a csábító, luxus megjelenésű hullámokért. A 230 °C hőmérséklet gondoskodik a kiváló eredményekről minimális idő alatt, a kerámia felület ragyogó csillogást kölcsönöz a hajnak, a két hőmérséklet-beállítást pedig lehetővé teszi a hajtípusnak megfelelő beállítást.

Referencia szám : SF1013F0

ELEGÁNSAN KIVASALT HAJ A TÖKÉLETESEN KIRAJZOLT HULLÁMOKÉRT

Akár egyenesíti, akár göndöríti a haját, a Rowenta 2 az 1-ben hajvasaló a legjobb eredményeket biztosítja mindkét területen, hogy segítsen elérni a tökéletes megjelenést.

A 230 °C-os optimális hőmérséklet lehetővé teszi a hatékony teljesítményt , a gyors, 60 másodpercen belüli bemelegedéssel pedig szinte azonnal elkezdheti a hajformázást.

A hőmérséklet-beállítási lehetőségek lehetővé teszik a styling fölötti irányítást, a lebegő vasalólemez rendszer pedig ideális nyomást képez az egyetlen lépésben megvalósuló hatékonyságért.

A kerámia felület végső formázást és puha, könnyen formázható, ragyogóan csillogó és kócolódás nélküli hajat biztosít.

Az egyszerűbb és kényelmesebb hajformázást elősegítő különböző funkcióknak köszönhetően a Rowenta 2 az 1-ben hajvasaló hatásos styling segédeszközt jelent a tökéletesen egyenesített hajhoz és csábító hajfürtökhöz egyaránt.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Funkciók Teljesen egyenes  
Teljesen egyenes és hullámos haj  
Hajegyenesítő lapok méretei 25 x 90  mm
25 x 90  mm
Szabadon mozgó lapok    
   
Állítható hőmérséklet 180°C and 230  °C
Nem elérhető
Hajvédelem és ergonómia
Ergonómia/kényelmi funkciók
Hőmérsékletjelző    
   
Felmelegedési idő 30  s
60  s
Biztonság Lock-system biztonsági zárórendszer  
Lock-system biztonsági zárórendszer  
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 110–240  V
110–240  V
360°-os kábel    
   
Fűtőelem típusa Alumínium  
Alumínium  
Tápkábel hossza 1,8  m
1.8  m

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Továbbra is használhatja a megszokott termékeit, például hajformázó zselét, balzsamot, habot stb. Előnyösebb azonban, ha a kifejezetten hajszárításhoz és hajegyenesítéshez tervezett hővédő termékeket használ. Soha ne használja a hajvasalót, ha hajegyenesítő krémet használt, mivel ezzel súlyosan károsíthatja a haját.
Hagyományos hajvasaló esetében nem. Samponnal való hajmosás után használjon balzsamot, ha szükséges. Hajszárítóval szárítsa meg a haját majdnem teljesen szárazra.
A Wet & Dry hajvasalóval száraz és nedves hajat is formázhat.
Mindig a haj alsó rétegein kezdje: kezdje a hajtőtől, majd haladjon oldalról előre.
A formázás közben kerülje a darabos mozdulatokat; minden tincsen csak egyszer menjen át, egyetlen folyamatos, simító mozdulattal. Szükség esetén ismételje.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
• Rövid vagy lépcsőzetes frizura, illetve vékony szálú és töredezésre hajlamos haj: hajvasaló keskeny vagy normál formázólapokkal.
• Hosszú (váll alá érő haj): a széles formázólapok elősegítik és felgyorsítják a hajvasalás folyamatát.
• Vastag szálú, nehezen kezelhető haj, nehezen kiegyenesíthető vagy nehezen kezelhető haj: professzionális hajvasalók fekete formázólapokkal.
Többnyire azoknak a nőknek készülnek, akiknek a haja nehezen kiegyenesíthető, göndör, hullámos vagy nagyon hosszú. Az ilyen hajvasalók használatával időt lehet spórolni, és kiváló eredményt lehet velük elérni.
• Vékony szálú, töredezésre hajlamos vagy sérült haj: 80-150°C.
• Normál, vékony szálú vagy puha szálú haj: 150-170°C.
• Enyhén hullámos, hullámos vagy nagyon hullámos haj: 170-190°C.
• Afro típusú vagy nagyon göndör haj: 190-230°C.
Egyes modellek olyan rendszerrel vannak felszerelve, amely a haj típusa és egészsége alapján automatikusan állítják be a hőmérsékletet.
A Lissima hajvaslóval hosszú, félhosszú és lépcsőzetes, valamint rövid hajat egyaránt egyenesíthet.
Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy a formázólapok a haj vastagságához igazodjanak, hogy a hatékonyabb egyenesítés érdekében folyamatosan érintkezzenek a hajjal.
A haj védelme érdekében lehetővé teszi a hajtípus (hullámos, enyhén hullámos stb.) és egészségi állapota (egészséges, gyenge stb.) alapján az optimális hőmérséklet automatikus beállítását.
Ez a típusú bevonat természetes módon óvja a hajat a hő hatásaitól, így a haj fényesebb lesz.