ROWENTA FOR ELITE NOMAD SF1312F0 vezetéknélküli

NOMAD SF1312F0 vezetéknélküli
Kezelje a frizuráját bármikor és bárhol 

A vezeték nélküli Rowenta For Elite Nomad hajvasaló könnyű hajápolást biztosít bármikor és bárhol. Fedezze fel a tökéletes kényelmet és a teljesítményt az univerzális hajformázó eszközzel, amely vasal, hullámokat formáz és bodorít – mindez vezeték nélküli kivitelben, a tökéletes szabadság érdekében. Rendkívül könnyű, ultra kompakt kialakítás, hosszú üzemelést biztosító lítium akkumulátor, amelyek abszolút szabadságot biztosítanak a hajformázáshoz, bármikor és bárhol.

Cikkszám : SF1312F0

A termékelőnyei

Vezetéknélküli Nomad hajvasaló: abszolút kényelem.

A vezeték nélküli Rowenta For Elite Nomad hajvasaló segít Önnek, hogy Ön minden szituációban a lehető legjobban nézzen ki. A hajformázás szabadságát nyújtja, ami könnyebb szinte már nem is lehet. Ennek a vasalónak a vezetéknélküli formátuma a mozgás teljes szabadságát kínálja és egy olyan sokoldalú eszköz, amely segít abban, hogy elkészítse az igényeinek megfelelő hajformát. Vasal, hullámosít és bodorít - egyszerűen és könnyedén. A nagy hőmérséklet hatékony hajformázást biztosít, a kerámia felület pedig simává és védetté teszi a hajat. Egyszerűsítse a mindennapi hajápolást egy olyan hajvasalóval, amelyet az abszolút kényelem érdekében terveztünk: folyamatos teljesítmény a hosszú élettartamú lítiumos akkumulátornak köszönhetően, ultra kompakt és könnyű formátum, hőálló védőfedél az egyszerű és gyors tárolás érdekében, és ezen felül még telefontöltő funkcióval is rendelkezik, akár egy power bank.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Hajegyenesítő lapok bevonata Kerámia  
Funkciók Teljesen egyenes és hullámos haj  
Göndörítésre alkalmas kialakítás    
Szabadon mozgó lapok    
Hajvédelem és ergonómia
Hideg kivitelű/megfogható csúcs Nem alkalmazható  
Ergonómia/kényelmi funkciók
Akasztókampó Nem alkalmazható  
Hőmérsékletjelző    
Biztonság Hőálló védőtok  
Automatikus kikapcsolás 15 perc  
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 100–240  V
Egyebek USB kábel és hálózati adapter  
360°-os kábel Nem alkalmazható  
Vezeték nélküli    
Tápkábel hossza 0.6  m
Színek Fekete és rózsaszín Elite  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Továbbra is használhatja a megszokott termékeit, például hajformázó zselét, balzsamot, habot stb. Előnyösebb azonban, ha a kifejezetten hajszárításhoz és hajegyenesítéshez tervezett hővédő termékeket használ. Soha ne használja a hajvasalót, ha hajegyenesítő krémet használt, mivel ezzel súlyosan károsíthatja a haját.
Hagyományos hajvasaló esetében nem. Samponnal való hajmosás után használjon balzsamot, ha szükséges. Hajszárítóval szárítsa meg a haját majdnem teljesen szárazra.
A Wet & Dry hajvasalóval száraz és nedves hajat is formázhat.
Mindig a haj alsó rétegein kezdje: kezdje a hajtőtől, majd haladjon oldalról előre.
A formázás közben kerülje a darabos mozdulatokat; minden tincsen csak egyszer menjen át, egyetlen folyamatos, simító mozdulattal. Szükség esetén ismételje.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
• Rövid vagy lépcsőzetes frizura, illetve vékony szálú és töredezésre hajlamos haj: hajvasaló keskeny vagy normál formázólapokkal.
• Hosszú (váll alá érő haj): a széles formázólapok elősegítik és felgyorsítják a hajvasalás folyamatát.
• Vastag szálú, nehezen kezelhető haj, nehezen kiegyenesíthető vagy nehezen kezelhető haj: professzionális hajvasalók fekete formázólapokkal.
Többnyire azoknak a nőknek készülnek, akiknek a haja nehezen kiegyenesíthető, göndör, hullámos vagy nagyon hosszú. Az ilyen hajvasalók használatával időt lehet spórolni, és kiváló eredményt lehet velük elérni.
• Vékony szálú, töredezésre hajlamos vagy sérült haj: 80-150°C.
• Normál, vékony szálú vagy puha szálú haj: 150-170°C.
• Enyhén hullámos, hullámos vagy nagyon hullámos haj: 170-190°C.
• Afro típusú vagy nagyon göndör haj: 190-230°C.
Egyes modellek olyan rendszerrel vannak felszerelve, amely a haj típusa és egészsége alapján automatikusan állítják be a hőmérsékletet.
A Lissima hajvaslóval hosszú, félhosszú és lépcsőzetes, valamint rövid hajat egyaránt egyenesíthet.
Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy a formázólapok a haj vastagságához igazodjanak, hogy a hatékonyabb egyenesítés érdekében folyamatosan érintkezzenek a hajjal.
A haj védelme érdekében lehetővé teszi a hajtípus (hullámos, enyhén hullámos stb.) és egészségi állapota (egészséges, gyenge stb.) alapján az optimális hőmérséklet automatikus beállítását.
Ez a típusú bevonat természetes módon óvja a hajat a hő hatásaitól, így a haj fényesebb lesz.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.