ROWENTA FOR ELITE GLAM LISS 2 IN 1 SF1012F0

GLAM LISS 2 IN 1 SF1012F0
Tökéletesen kivasalt haj vagy göndör hajfürtök  

A Glam Liss 2 az 1-ben hajvasaló végtelen sokoldalúságot kínál a csodálatos hullámoktól és hajfürtöktől az elegánsan egyenesített hajig és tökéletesen formázott frizuráig. A két hőmérséklet-beállítás akár 230 °C-ig tökéletes eredményeket biztosít minimális idő alatt, a kerámia felület csillogást kölcsönöz, a hőmérséklet pedig bármilyen hajtípushoz igazítható.

Cikkszám : SF1012F0

TÖKÉLETES EGYENESÍTÉS ÉS RAGYOGÓ HAJFÜRTÖK

A Glam Liss 2 az 1-ben hajvasaló ötvözi a legkülönbözőbb frizuraváltozatokat egyetlen könnyen használható styling segédeszközben a hajformázás végtelen lehetőségeiért.

Így hibátlanul egyenesített és tökéletesen kirajzolt végső frizurát kap.

A sokoldalúság teljesítménnyel párosul, a magas, 230 °C-os hőmérséklet pedig optimális eredményeket biztosít minimális idő alatt.

A mozgó egyenesítőlap rendszer hatékonyságot kínál egyetlen mozdulatban, a hosszú vasaló lemezek lehetővé teszik az egyszerű hajformázást egészen a hajvégekig, a kerámia felület pedig puha és könnyen formázható, ragyogó csillogással gazdagított hajat biztosít.

A Glam Liss 2 az 1-ben segít megalkotni a luxus ragyogású frizurák végtelen skáláját.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Hajegyenesítő lapok bevonata Kerámia  
Keratin & turmalin  
Kerámia turmalin  
Nem elérhető
Funkciók Teljesen egyenes  
Teljesen egyenes  
Teljesen egyenes és hullámos haj  
Teljesen egyenes  
Szabadon mozgó lapok    
   
   
   
Ergonómia/kényelmi funkciók
Hőmérsékletjelző    
   
   
   
Biztonság Lock-system biztonsági zárórendszer  
Lock-system biztonsági zárórendszer  
Lock-system biztonsági zárórendszer  
Lock-system biztonsági zárórendszer  
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 110–240  V
110–240  V
110–240  V
110–240  V
Egyebek Straight & Curl  
Nem elérhető 0-1 switch (200°C)  
Nem elérhető
360°-os kábel    
   
   
   
Fűtőelem típusa Alumínium  
Alumínium  
Alumínium  
Alumínium  
Színek Black & Pink  
Black & Pink  
Black & Pink  
Nem elérhető

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Továbbra is használhatja a megszokott termékeit, például hajformázó zselét, balzsamot, habot stb. Előnyösebb azonban, ha a kifejezetten hajszárításhoz és hajegyenesítéshez tervezett hővédő termékeket használ. Soha ne használja a hajvasalót, ha hajegyenesítő krémet használt, mivel ezzel súlyosan károsíthatja a haját.
Hagyományos hajvasaló esetében nem. Samponnal való hajmosás után használjon balzsamot, ha szükséges. Hajszárítóval szárítsa meg a haját majdnem teljesen szárazra.
A Wet & Dry hajvasalóval száraz és nedves hajat is formázhat.
Mindig a haj alsó rétegein kezdje: kezdje a hajtőtől, majd haladjon oldalról előre.
A formázás közben kerülje a darabos mozdulatokat; minden tincsen csak egyszer menjen át, egyetlen folyamatos, simító mozdulattal. Szükség esetén ismételje.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
• Rövid vagy lépcsőzetes frizura, illetve vékony szálú és töredezésre hajlamos haj: hajvasaló keskeny vagy normál formázólapokkal.
• Hosszú (váll alá érő haj): a széles formázólapok elősegítik és felgyorsítják a hajvasalás folyamatát.
• Vastag szálú, nehezen kezelhető haj, nehezen kiegyenesíthető vagy nehezen kezelhető haj: professzionális hajvasalók fekete formázólapokkal.
Többnyire azoknak a nőknek készülnek, akiknek a haja nehezen kiegyenesíthető, göndör, hullámos vagy nagyon hosszú. Az ilyen hajvasalók használatával időt lehet spórolni, és kiváló eredményt lehet velük elérni.
• Vékony szálú, töredezésre hajlamos vagy sérült haj: 80-150°C.
• Normál, vékony szálú vagy puha szálú haj: 150-170°C.
• Enyhén hullámos, hullámos vagy nagyon hullámos haj: 170-190°C.
• Afro típusú vagy nagyon göndör haj: 190-230°C.
Egyes modellek olyan rendszerrel vannak felszerelve, amely a haj típusa és egészsége alapján automatikusan állítják be a hőmérsékletet.
A Lissima hajvaslóval hosszú, félhosszú és lépcsőzetes, valamint rövid hajat egyaránt egyenesíthet.
Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy a formázólapok a haj vastagságához igazodjanak, hogy a hatékonyabb egyenesítés érdekében folyamatosan érintkezzenek a hajjal.
A haj védelme érdekében lehetővé teszi a hajtípus (hullámos, enyhén hullámos stb.) és egészségi állapota (egészséges, gyenge stb.) alapján az optimális hőmérséklet automatikus beállítását.
Ez a típusú bevonat természetes módon óvja a hajat a hő hatásaitól, így a haj fényesebb lesz.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.