ROWENTA EASYLISS COPPER FOREVER SF1519F0

EASYLISS COPPER FOREVER SF1519F0
EGYSZERŰ HAJVASALÁS

EGYSZERŰ ÉS PROFESSZIONÁLIS HAJFORMÁZÁS

Ez a megbízható és stílusos hajvasaló gyors és tökéletes eredményeket nyújt, mivel a professzionális hőmérséklet kéz a kézben jár a magas hatékonysággal. A 200 °C-ig állítható hőmérséklet tökéletes egyenesítést biztosít, a kerámia felület pedig gyönyörűen siklik a hajon és fénylő csillogással gazdagítja azt.

Cikkszám : SF1519F0

ROWENTA EASYLISS HAJVASALÓ: TÖKÉLETESEN KIVASALT, FÉNYLŐEN CSILLOGÓ HAJ

Az Easyliss hajvasaló gyors és hatékony eredményt nyújt a magas hőmérsékletnek köszönhetően, a tökéletesen sima és ragyogó hajért. Ez a megbízható hajvasaló akár 200 °C-ig állítható hőmérséklettel használható a frizura gyorsabb és hatékonyabb formázása érdekében. A kerámia felület tökéletes simítást biztosít vasalás közben, és ragyogó csillogást eredményez. A lebegő vasalólap rendszer optimális nyomást fejt ki a maximális hatékonyságért a hajszálak megsértése és törése nélkül, a hosszú vasalólapok pedig lehetővé teszik a haj formázását a gyökerektől egészen a hajvégekig. Az olyan tulajdonságoknak köszönhetően, mint a vasalólapzáró-rendszer a biztonságos és egyszerű tárolásért, a 360°-ban forgatható tápkábel a jobb kezelésért és a gyors bemelegedés, mindig számíthat erre a hajformázóra. Easyliss hajvasaló a tökéletes eredményekért és csodálatosan sima, ragyogóan csillogó hajért.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Hajegyenesítő lapok bevonata Kerámia  
Funkciók Teljesen egyenes és hullámos haj  
Szabadon mozgó lapok    
25 x 90 mm  
Ergonómia/kényelmi funkciók
Hőmérsékletjelző    
Biztonság Lock-system biztonsági zárórendszer  
60  
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 110–240  V
360°-os kábel    
Fűtőelem típusa Alumínium  
Tápkábel hossza 1.8  m
Színek Fekete és réz  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Továbbra is használhatja a megszokott termékeit, például hajformázó zselét, balzsamot, habot stb. Előnyösebb azonban, ha a kifejezetten hajszárításhoz és hajegyenesítéshez tervezett hővédő termékeket használ. Soha ne használja a hajvasalót, ha hajegyenesítő krémet használt, mivel ezzel súlyosan károsíthatja a haját.
Hagyományos hajvasaló esetében nem. Samponnal való hajmosás után használjon balzsamot, ha szükséges. Hajszárítóval szárítsa meg a haját majdnem teljesen szárazra.
A Wet & Dry hajvasalóval száraz és nedves hajat is formázhat.
Mindig a haj alsó rétegein kezdje: kezdje a hajtőtől, majd haladjon oldalról előre.
A formázás közben kerülje a darabos mozdulatokat; minden tincsen csak egyszer menjen át, egyetlen folyamatos, simító mozdulattal. Szükség esetén ismételje.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
• Rövid vagy lépcsőzetes frizura, illetve vékony szálú és töredezésre hajlamos haj: hajvasaló keskeny vagy normál formázólapokkal.
• Hosszú (váll alá érő haj): a széles formázólapok elősegítik és felgyorsítják a hajvasalás folyamatát.
• Vastag szálú, nehezen kezelhető haj, nehezen kiegyenesíthető vagy nehezen kezelhető haj: professzionális hajvasalók fekete formázólapokkal.
Többnyire azoknak a nőknek készülnek, akiknek a haja nehezen kiegyenesíthető, göndör, hullámos vagy nagyon hosszú. Az ilyen hajvasalók használatával időt lehet spórolni, és kiváló eredményt lehet velük elérni.
• Vékony szálú, töredezésre hajlamos vagy sérült haj: 80-150°C.
• Normál, vékony szálú vagy puha szálú haj: 150-170°C.
• Enyhén hullámos, hullámos vagy nagyon hullámos haj: 170-190°C.
• Afro típusú vagy nagyon göndör haj: 190-230°C.
Egyes modellek olyan rendszerrel vannak felszerelve, amely a haj típusa és egészsége alapján automatikusan állítják be a hőmérsékletet.
A Lissima hajvaslóval hosszú, félhosszú és lépcsőzetes, valamint rövid hajat egyaránt egyenesíthet.
Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy a formázólapok a haj vastagságához igazodjanak, hogy a hatékonyabb egyenesítés érdekében folyamatosan érintkezzenek a hajjal.
A haj védelme érdekében lehetővé teszi a hajtípus (hullámos, enyhén hullámos stb.) és egészségi állapota (egészséges, gyenge stb.) alapján az optimális hőmérséklet automatikus beállítását.
Ez a típusú bevonat természetes módon óvja a hajat a hő hatásaitól, így a haj fényesebb lesz.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.