ROWENTA SIGNATURE PRO AC MOSAIC COLLECTION CV7825F0

SIGNATURE PRO AC MOSAIC COLLECTION CV7825F0
Gyors hajformázás profi minőségben

A Rowenta Signature Pro AC hajszárító kiváló eredményeket biztosít a professzionális minőségű AC motornak köszönhetően, amely a hozzátartozó kefék segítségével hosszan tartó jó teljesítményt és professzionális légáramot biztosít a hajformázáshoz. Válassza a kompakt megoldást – a 2 100 W teljesítménnyel kezdve, - amely nagy sebességgel fújja a levegőt a gyors hajszárításhoz - a tekintélyes mennyiségű funkciókig bezárólag, amelyek mind a tökéletes eredmények könnyű elérését szolgálják.

Cikkszám : CV7825F0

A termékelőnyei

Rowenta Signature Pro AC hajszárító professzionnális AC motorral, a precíz hajszárításhoz, még a sűrű és nehezen kezelhető haj esetén is

A Rowenta Signature Pro AC hajszárító erős, nagyteljesítményű professzionális AC motorral felszerelt, amely ideális megoldás a könnyű és gyors hajszárításra a mindennapokban és a kerek kefének köszönhetően kiválóan alkalmas a sűrű haj ápolására és a formázására. A 2100 W-os, professzionális minőségű AC motor rendkívül gyors hajszárítást kínál és sokéves megbízható működést biztosít. A sebesség/hőmérséklet hat fokozata szolgálja a tökéletes frizura kialakítását. A hajszárító koncentrátora pontos és tökéletes frizurát garantál, míg a diffúzor már a hajtövektől kezdve növeli a hajtömeget és gyönyörű göndör hajat varázsol. A továbbfejlesztett, ergonomikus dizájn és az 1,8 m hosszúságú tápkábel megkönnyítik a mindennapos hajszárítást. A hideg levegő funkciónak köszönhetően, amely rögzíti a frizurát és növeli a tartósságát, a Signature Pro AC hajszárító komplex megoldást kínál a frizura készítéséhez.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY / BEÁLLÍTÁSOK
Teljesítmény 2100  W
Levegősebesség (km/óra) 100  
Fúvócső méretei 9  mm
Hőmérséklet-beállítás 3  
Sebességfokozatok 2  
Hideg levegő fújása    
Szőkítő feltét 1  
Diffúzor feltét típusa Standard  
Ergonómia/kényelmi funkciók
Motor típusa AC motor  
Levehető rács    
Akasztókampó    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 220–240  V
Tápkábel hossza 1,80  m
Színek Fehér és ezüstszínű  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.