ROWENTA SIGNATURE PRO AC CV7816F0

SIGNATURE PRO AC CV7816F0
Gyors és professzionális frizurakezelés

A Signature Pro AC hajszárító gyors és hatékony eredményeket biztosít professzionális minőségben. A levegőkimenet kerámia turmalin rácsa ionokat bocsát ki, és optimális hőkibocsátással védi a hajfelületet - tökéletes védelem a festett hajnak. Ugyanakkor csökkenti a sztatikus energia szintjét, hogy a haj csillogó és könnyen formázható legyen.
Ez a magas hatékonyságú szárító a hosszú élettartamú AC motort ötvözi az akár 100 km/h sebességű légáramlással a tökéletes szárító hatás és ragyogó csillogás érdekében a haj roncsolása nélkül.

Referencia szám : CV7816F0

ROWENTA SIGNATURE PRO AC HAJSZÁRÍTÓ: PROFESSZIONÁLIS ERŐ ÉS TELJESÍTMÉNY HOSSZÚ ÉLETTARTAMMAL

A Signature Pro AC hajszárító kiváló teljesítményt nyújt a professzionális minőségű eredményekért és a haj ragyogó csillogásáért.

A professzionális AC motor a hosszú élettartam és tartósság garanciája, az akár 100 km/h levegőáramlási sebesség pedig hatékony eredményeket biztosít a haj kiszáradása nélkül.

A turmalin felület az ionok termelésével csodálatos csillogást és könnyen formázható hajat eredményez azáltal, hogy csökkenti a sztatikus elektromosságot és a haj göndörségét amit különösen a festett hajúak fognak kedvelni.

A 9 mm vastagságú koncentrátornak köszönhetően, mely nagyobb pontosságot és a tökéletes végeredeményt teszi lehetővé az utolsó részletig, a Signature Pro AC hajszárító különböző hajformázási lehetőségeket kínál.

A tökéletesen megtervezett ergonómia kiváló kényelmet biztosít használat közben, a valóban hideg levegő áramlása pedig gondoskodik a frizura fixálásáról a hosszantartó eredményért.

Signature Pro AC hajszárító: a minőségi hajszárításért, ragyogó csillogásért és professzionális eredményekért az utolsó részletig.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Teljesítmény 2200  W
Levegősebesség (km/óra) 100  
Fúvócső méretei 9  mm
Hőmérséklet-beállítás 3  
Sebességfokozatok 2  
Hideg levegő fújása    
Szőkítő feltét 1  
Diffúzor feltét típusa Standard  
Iongenerátor Nem alkalmazható  
Motor típusa AC motor  
Levehető rács    
Akasztókampó    
Elektromos feszültség 220–240  V
Tápkábel hossza 1.8  m
Egyebek Turmalin felület  
Színek Feket & metál lila  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.