ROWENTA SIGNATURE PRO AC CV7816

SIGNATURE PRO AC CV7816

Gyors és professzionális frizurakezelés

A Signature Pro AC hajszárító gyors és hatékony eredményeket biztosít professzionális minőségben. A levegőkimenet kerámia turmalin rácsa ionokat bocsát ki, és optimális hőkibocsátással védi a hajfelületet - tökéletes védelem a festett hajnak. Ugyanakkor csökkenti a sztatikus energia szintjét, hogy a haj csillogó és könnyen formázható legyen.
Ez a magas hatékonyságú szárító a hosszú élettartamú AC motort ötvözi az akár 100 km/h sebességű légáramlással a tökéletes szárító hatás és ragyogó csillogás érdekében a haj roncsolása nélkül.

Referencia szám : CV7816F0

ROWENTA SIGNATURE PRO AC HAJSZÁRÍTÓ: PROFESSZIONÁLIS ERŐ ÉS TELJESÍTMÉNY HOSSZÚ ÉLETTARTAMMAL

A Signature Pro AC hajszárító kiváló teljesítményt nyújt a professzionális minőségű eredményekért és a haj ragyogó csillogásáért.

A professzionális AC motor a hosszú élettartam és tartósság garanciája, az akár 100 km/h levegőáramlási sebesség pedig hatékony eredményeket biztosít a haj kiszáradása nélkül.

A turmalin felület az ionok termelésével csodálatos csillogást és könnyen formázható hajat eredményez azáltal, hogy csökkenti a sztatikus elektromosságot és a haj göndörségét amit különösen a festett hajúak fognak kedvelni.

A 9 mm vastagságú koncentrátornak köszönhetően, mely nagyobb pontosságot és a tökéletes végeredeményt teszi lehetővé az utolsó részletig, a Signature Pro AC hajszárító különböző hajformázási lehetőségeket kínál.

A tökéletesen megtervezett ergonómia kiváló kényelmet biztosít használat közben, a valóban hideg levegő áramlása pedig gondoskodik a frizura fixálásáról a hosszantartó eredményért.

Signature Pro AC hajszárító: a minőségi hajszárításért, ragyogó csillogásért és professzionális eredményekért az utolsó részletig.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Teljesítmény 2200  W
Levegősebesség (km/óra) 100  
Sebességfokozatok 2  
Hőmérséklet-beállítás 3  
Hideg levegő fújása    
Szőkítő feltét 1  
Diffúzor feltét    
Diffúzor feltét típusa Standard  
Fúvócső méretei 9  mm
Iongenerátor Nem alkalmazható  
Levehető rács    
Motor típusa AC motor  
Akasztókampó    
Elektromos feszültség 220–240  V
Tápkábel hossza 1.8  m
Színek Feket & metál lila  
Egyebek Turmalin felület  

Gyakori kérdések

Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.