ROWENTA SIGNATURE PRO AC CV7814F0

SIGNATURE PRO AC CV7814F0
GYORS ÉS PROFESSZIONÁLIS FRIZURAKEZELÉS

Gyors és professzionális frizuraformázás

A Signature Pro AC szárító ötvözi a professzionális, nagy teljesítményű AC motort a hosszú élettartammal és nagy, akár 100 km/h levegősebességgel a gyors és minőségi szárításért.

Referencia szám : CV7814F0

ROWENTA SIGNATURE PRO AC SZÁRÍTÓ: PROFESSZIONÁLIS TELJESÍTMÉNY HOSSZÚ ÉLETTARTAMMAL

A Signature Pro AC szárító kiváló teljesítményt nyújt a professzionális minőségű eredményekért. A professzionális AC motor a hosszú élettartam és tartósság garanciája, az akár 100 km/h levegőáramlási sebesség pedig hatékony eredményeket biztosít a haj kiszáradása nélkül. A 9 mm vastagságú koncentrátornak köszönhetően, mely nagyobb pontosságot és a tökéletes befejezést teszi lehetővé az utolsó részletig, a Signature Pro AC szárító különböző frizuraformázási lehetőségeket kínál. A tökéletesen megtervezett ergonómia kiváló kényelmet biztosít használat közben, a hideg levegő áramlása pedig biztosítja a frizura fixálását a hosszan tartó eredményért. Signature Pro AC szárító: a precíz szárításért és minőségi frizuráért az utolsó részletig.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY / BEÁLLÍTÁSOK
Teljesítmény 2100  W
Levegősebesség (km/óra) 100  
Fúvócső méretei 9  mm
Hőmérséklet-beállítás 3  
Sebességfokozatok 2  
Hideg levegő fújása    
Szőkítő feltét 1  
Diffúzor feltét típusa Standard  
Diffuser    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Motor típusa AC motor  
Levehető rács    
Akasztókampó    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 220–240   
Tápkábel hossza 1.80  m
Színek Black & lipstick red  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.