ROWENTA SIGNATURE PRO AC - Promo Collection

SIGNATURE PRO AC - Promo Collection
GYORS ÉS PROFESSZIONÁLIS FRIZURAKEZELÉS

GYORS ÉS PROFESSZIONÁLIS FRIZURAFORMÁZÁS A Signature Pro AC hajszárítás gyors és hatékony eredményeket biztosít professzionális minőségben, a turmalin felület ionképzése pedig semlegesíti a sztatikus elektromosságot, hogy haja mindig csillogó és könnyen formázható legyen. Ez a magas hatékonyságú szárító a hosszú élettartamú AC motort ötvözi az akár 100 km/h sebességű légáramlással a tökéletes szárító hatás és ragyogó csillogás érdekében a haj roncsolása és kiszárítása nélkül.

Cikkszám : CV7811F0

PROFESSZIONÁLIS ERŐ ÉS TELJESÍTMÉNY HOSSZÚ ÉLETTARTAMMAL

A Signature Pro AC hajszárító kiváló teljesítményi szintet nyújt a professzionális minőségű eredményekért és a haj ragyogó csillogásáért.

A professzionális AC motor a hosszú élettartam és tartósság garanciája, az akár 100 km/h levegőáramlási sebesség pedig hatékony eredményeket biztosít a haj kiszáradása nélkül.

A turmalin felület az ionok termelésével csodálatos csillogást és könnyen formázható hajat eredményez azáltal, hogy csökkenti a sztatikus elektromosság képződését és a kócolódást.

A 9 mm vastagságú koncentrátornak köszönhetően, mely nagyobb pontosságot és a tökéletes befejezést teszi lehetővé az utolsó részletig, a Signature Pro AC hajszárító különböző frizuraformázási lehetőségeket kínál.

A tökéletesen megtervezett ergonómia kiváló kényelmet biztosít használat közben, a valóban hideg levegő áramlása pedig gondoskodik a frizura fixálásáról a hosszan tartó eredményért.

Signature Pro AC hajszárító: a minőségi hajszárításért, ragyogó csillogásért és kiváló minőségű eredményekért az utolsó részletig.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY / BEÁLLÍTÁSOK
Levegősebesség (km/óra) 100  
Nem elérhető Nem elérhető
Hőmérséklet-beállítás 3  
Nem elérhető Nem elérhető
Sebességfokozatok 2  
Nem elérhető Nem elérhető
Hideg levegő fújása    
   
   
Szőkítő feltét 1  
Nem elérhető 1  
Diffúzor feltét típusa Standard  
Nem elérhető Nem elérhető
   
   
Nem elérhető
Hajvédelem és ergonómia
Iongenerátor Nem alkalmazható  
   
Nem elérhető
Ergonómia/kényelmi funkciók
Motor típusa AC motor  
AC motor  
AC motor  
Levehető rács    
   
   
Akasztókampó    
   
Nem elérhető
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 220–240  V
230  V
230  V
Színek Világos kék és fehér  
Nem elérhető Nem elérhető

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.