ROWENTA SIGNATURE PRO AC - Promo Collection

SIGNATURE PRO AC - Promo Collection

GYORS ÉS PROFESSZIONÁLIS FRIZURAKEZELÉS

GYORS ÉS PROFESSZIONÁLIS FRIZURAFORMÁZÁS A Signature Pro AC hajszárítás gyors és hatékony eredményeket biztosít professzionális minőségben, a turmalin felület ionképzése pedig semlegesíti a sztatikus elektromosságot, hogy haja mindig csillogó és könnyen formázható legyen. Ez a magas hatékonyságú szárító a hosszú élettartamú AC motort ötvözi az akár 100 km/h sebességű légáramlással a tökéletes szárító hatás és ragyogó csillogás érdekében a haj roncsolása és kiszárítása nélkül.

Referencia szám : CV7811F0

PROFESSZIONÁLIS ERŐ ÉS TELJESÍTMÉNY HOSSZÚ ÉLETTARTAMMAL

A Signature Pro AC hajszárító kiváló teljesítményi szintet nyújt a professzionális minőségű eredményekért és a haj ragyogó csillogásáért.

A professzionális AC motor a hosszú élettartam és tartósság garanciája, az akár 100 km/h levegőáramlási sebesség pedig hatékony eredményeket biztosít a haj kiszáradása nélkül.

A turmalin felület az ionok termelésével csodálatos csillogást és könnyen formázható hajat eredményez azáltal, hogy csökkenti a sztatikus elektromosság képződését és a kócolódást.

A 9 mm vastagságú koncentrátornak köszönhetően, mely nagyobb pontosságot és a tökéletes befejezést teszi lehetővé az utolsó részletig, a Signature Pro AC hajszárító különböző frizuraformázási lehetőségeket kínál.

A tökéletesen megtervezett ergonómia kiváló kényelmet biztosít használat közben, a valóban hideg levegő áramlása pedig gondoskodik a frizura fixálásáról a hosszan tartó eredményért.

Signature Pro AC hajszárító: a minőségi hajszárításért, ragyogó csillogásért és kiváló minőségű eredményekért az utolsó részletig.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Teljesítmény 2200  W
2100  W
Levegősebesség (km/óra) 100  
Nem elérhető
Sebességfokozatok 2  
2  
Hőmérséklet-beállítás 3  
3  
Hideg levegő fújása    
   
Szőkítő feltét 1  
1  
Diffúzor feltét    
Nem elérhető
Diffúzor feltét típusa Standard  
Nem elérhető
Fúvócső méretei 9  mm
14*81  mm
Iongenerátor Nem alkalmazható  
Nem elérhető
Levehető rács    
   
Motor típusa AC motor  
AC motor  
Akasztókampó    
Nem elérhető
Elektromos feszültség 220–240  V
230  V
360°-os kábel    
   
Tápkábel hossza 1.8  m
1.8  m
Színek Világos kék és fehér  
White  

Gyakori kérdések

Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.