ROWENTA POWERLINE+ CV5090F0

POWERLINE+ CV5090F0
Ultra gyors hajszárítás

Ultra gyors hajszárítás. A Powerline hajszárító ötvözi a komfortos kivitelt a különösen gyors hajszárítással, magas precizitással és testre szabott beállítással. Ennek eredménye a csillogó, sima és egészséges haj.

Referencia szám : CV5090F0

GYORS HAJSZÁRÍTÁS ÉS TÖKÉLETES EREDMÉNYEK

A Powerline hajszárító nagy teljesítményt jelent hajszárításnál könnyű és kényelmes kivitelben.

A 2300 W teljesítmény különösen gyors hajszárítást biztosít, míg a negatív ionok kibocsátása csökkenti a sztatikus elektromosságot és a kócolódást, és sima, csillogó, hidratált és könnyen formázható hajat eredményez.

A levegőáramlás és a hőmérséklet beállításával a hajszárító tökéletesen alkalmazkodik haja szükségleteihez, a kerámia felület pedig kímélő meleg kibocsátását biztosítja, így haja selymesen sima és csillogó lesz.

A Powerline hajszárító koncentrátorral a precíz végső formázásért és fúvókával a hullámos haj természetes volumenéért kényelmes és praktikus megoldás, mely gyönyörű hajat biztosít.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Teljesítmény 2300  W
2300  W
2200  W
2200  W
Hőmérséklet-beállítás 3  
3  
3  
3  
Sebességfokozatok 2  
2  
2  
2  
Hideg levegő fújása    
   
   
   
Rács bevonata Kerámia  
Egyéb  
Nem elérhető Kerámia  
Szőkítő feltét 1  
1  
1  
1  
Diffúzor feltét típusa Statikus  
Statikus  
Nem elérhető Standard  
Iongenerátor    
   
   
   
Motor típusa DC motor  
DC motor  
DC motor  
DC motor  
Összecsukható    
   
   
   
Kényelmes fogás    
   
Nem elérhető    
Levehető rács    
   
   
   
Kompakt    
   
   
   
Akasztókampó    
   
   
   
Elektromos feszültség 220–240  V
220–240  V
220–240  V
220–240  V
Tápkábel hossza 1,8  m
1,8  m
1.8  m
1,8  m
Színek Fehér  
Fekete és szürke  
Fekete  
Szürke  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.