ROWENTA FOR ELITE POWERLINE+ 2300

POWERLINE+ 2300
KÖNNYŰ ÉS ULTRA NAGY TELJESÍTMÉNYŰ

A könnyű és különösen nagy teljesítményű Powerline hajszárító tökéletes egyensúlyt kínál a praktikusság és a hajszárítási hatékonyság között, az ultra könnyű kivitel pedig maximális kényelmet és kiváló eredményeket tesz lehetővé. 2300 W teljesítményt kínál a haj hatékony és gyors szárításáért, 6 levegő áramlási és hőmérséklet beállítást és további funkciókat.

Referencia szám : CV5062F0

KÖNNYŰ KIVITEL ÉS KIVÁLÓ EREDMÉNYEK

A Powerline hajszárító magas hatékonyságot kínál könnyű kivitelben, és nagy teljesítményű hajszárítást biztosít maximális kényelem mellett.

Ez a nagy teljesítményű hajszárító 2300 W teljesítménnyel rendelkezik a gyors és hatékony hajszárításért, két hőmérséklet és három sebesség beállítással, hogy a nagyobb hajszárítási precizitás érdekében beállíthassa a levegő áramlási irányát és sebességét.

A teljesítmény a kényelemmel párosul a következő tökéletesített funkcióknak köszönhetően: fúvóka fej a hullámos haj természetes volumenéért, koncentrátor a precíz hajszárításért a legutolsó részletig, hosszú tápkábel a nagyobb felhasználóknak, valamint a könnyű tisztítást elősegítő levehető rács.

A végső adag hideg levegőnek köszönhetően a frizura hosszútávú fixálásáért a Powerline hajszárító nagy teljesítményű hajszárítási megoldást kínál nagyon könnyű kivitelben.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY / BEÁLLÍTÁSOK
Teljesítmény 2300  
Nem elérhető Nem elérhető 2200  W
Hőmérséklet-beállítás 3  
Nem elérhető Nem elérhető 3  
Sebességfokozatok 2  
Nem elérhető Nem elérhető 2  
Hideg levegő fújása    
Nem elérhető Nem elérhető    
Rács bevonata Egyéb  
Nem elérhető Nem elérhető Nem elérhető
Szőkítő feltét 1  
Nem elérhető Nem elérhető 1  
Diffúzor feltét típusa Statikus  
Nem elérhető Nem elérhető Nem elérhető
Diffuser    
Nem elérhető Nem elérhető Nem elérhető
Ergonómia/kényelmi funkciók
Motor típusa DC motor  
Nem elérhető Nem elérhető DC motor  
Összecsukható    
Nem elérhető Nem elérhető    
Levehető rács    
Nem elérhető Nem elérhető    
Kompakt    
Nem elérhető Nem elérhető    
Akasztókampó    
Nem elérhető Nem elérhető    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 220–240   
Nem elérhető Nem elérhető 220–240  V
Tápkábel hossza 1,8  m
Nem elérhető Nem elérhető 1.8  m
Színek Fekete és szürke  
Nem elérhető Nem elérhető Fekete  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.