ROWENTA MOVELING CV3820F0

MOVELING CV3820F0
100%-os hatékonyság a gyors hajszárításért

A Rowenta Moveling egy nagy teljesítményű hajszárító, amely gyorsan és hatékonyan biztosít kiváló eredményeket, mindezt akár 20%-kal* alacsonyabb fogyasztás mellett. A ionizáló hatás csökkenti a sztatikus elektromosságot és a kócolódást, így sima és könnyen formázható, ragyogóan csillogó hajat kap.

Cikkszám : CV3820F0

*az 1800 W modell összehasonlítva ugyanazon gyártó 2300 W modelljével

A NAGY TELJESÍTMÉNY ENERGETIKAI HATÉKONYSÁGGAL PÁROSUL

A Rowenta Moveling egyesíti a kiváló teljesítményt a csökkentett energiafogyasztással, így gyors és hatékony hajszárítást kínál, és különleges csillogást kölcsönöz a hajnak.

A 2300 Effiwatt teljesítménnyel ez a kiemelkedően hatékony hajszárító 2300 W energiafelvételű készülékekkel azonos eredményeket produkál mindössze 1800 W tényleges energiafelvétel mellett, ami 20%-kal magasabb energiahatékonyságot jelent*.

Csökken a sztatikus elektromosság és a kócolódás, mivel a készülék több millió iont bocsát ki, melyek koncentrálják a hajszálakon a víz molekuláit, így puha, könnyen formázható és ragyogóan csillogó hajat biztosítanak.

Az egyéni szükségleteknek megfelelő beállítás tökéletes hajszárítást biztosít, a hideg levegő pedig fixálja a frizurát, hogy az egész nap tartson.

Mindez könnyű és kompakt kivitelben, egyszerű kezeléssel és tökéletes ergonómiával a maximális felhasználói kényelem érdekében.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY / BEÁLLÍTÁSOK
Hőmérséklet-beállítás 3  
Nem elérhető 3  
Nem elérhető
Sebességfokozatok 2  
Nem elérhető 2  
Nem elérhető
Hideg levegő fújása    
Nem elérhető    
   
Szőkítő feltét 1  
Nem elérhető 1  
1  
Hajvédelem és ergonómia
Iongenerátor    
Nem elérhető Nem elérhető    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Motor típusa DC motor  
DC motor  
DC motor  
DC motor  
Kompakt    
   
   
   
Akasztókampó    
Nem elérhető    
   
Energiatakarékos    
Nem elérhető    
   
Lightweight    
Nem elérhető Nem elérhető Nem elérhető
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 220–240  V
220–240  V
220–240  V
110–127 / 220–240  V

Nézze meg a tartozékbolt exkluzív ajánlatait

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.