ROWENTA FOR ELITE MOTION DRY MOSAIC COLLECTION CV5712F0 fekete és rózsaszín

MOTION DRY MOSAIC COLLECTION CV5712F0 fekete és rózsaszín
Rendkívül gyors hajszárítás

A Rowenta Motion Dry hajszárító ultra gyors szárítást és könnyen formázható hajat eredményez. Gyors légáram a 2 200 W teljesítményű motorral, amely egy pillanat alatt kiváló eredményeket ér el. A légsebesség/hőmérséklet könnyen állítható hat fokozata maximális ellenőrzést biztosít a hajformázáshoz. A légáram-koncentrátor maximális pontosságot és tökéletes csillogást kínál, a diffúzor dúsítja a hajat és segít a tökéletes hajfürtök kialakításában. A Rowenta Motion Dry hajszárító a rendkívül gyors szárítás érdekében. Hideg levegő funkció a kész frizura rögzítéséhez.

Cikkszám : CV5712F0

A termékelőnyei

Rowenta Motion Dry hajszárító: a rendkívül gyors és könnyű hajszárításért

A Rowenta Motion Dry hajszárítót úgy tervezték, hogy a haj rendkívül gyors és könnyű szárításával nyugodt, egyszerű reggeleket biztosítson. A nagy teljesítményű, 2200 W-os motor erős légáramot nyújt, amely néhány pillanaton belül remek eredményt biztosít. A sebesség/hőmérséklet hat fokozata szolgálja a tökéletes frizura kialakítását. A hajszárító koncentrátora pontos és tökéletes frizurát garantál, míg a diffúzor már a hajtövektől kezdve növeli a hajtömeget és gyönyörű göndör hajat varázsol. A praktikus funkciók - közöttük a könnyű szerkezettel, a levehető rácson és a könnyű tisztításon át, egészen a nagyobb mozgási szabadságot biztosító 1,8 m hosszú tápkábelig - megkönnyítik a mindennapi hajszárítást. Válassza a legjobbat: gyors hajszárítás olyan hajszárítóval, amelynek a használata már könnyebb nem is lehet, hideg levegő funkcióval, amely rögzíti a frizurát és hosszan tartó eredményeket biztosít.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY / BEÁLLÍTÁSOK
Teljesítmény 2200  W
Hőmérséklet-beállítás 3  
Sebességfokozatok 2  
Hideg levegő fújása    
Szőkítő feltét 1  
Ergonómia/kényelmi funkciók
Motor típusa DC motor  
Levehető rács    
Akasztókampó    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 220–240  V
Tápkábel hossza 1,80  m
Színek Fekete és rózsaszín  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.