ROWENTA MOTION DRY CV5730F0 fehér

MOTION DRY CV5730F0 fehér
Ultra gyors hajszárítás, tökéletesen csillogó haj

A Rowenta Motion Dry hajszárító rendkívül gyorsan szárít és ragyogóan fényes hajat eredményez. A nagy teljesítményű iongenerátor rendszer csökkenti bodorítást és a statikus elektromosságot, így sima, könnyen formázható és ragyogóan csillogó hajat ér el. A 2200 W teljesítményű motor lerövidíti a mindennapi hajápolást, annak érdekében, hogy minél szebben, tökéletesen ragyogó hajjal lépjen ki lakása ajtaján, aki után az utcán mindenki megfordul.

Cikkszám : CV5730F0

A termékelőnyei

Rowenta Motion Dry hajszárító: ragyogó, fényes haj

A Rowenta Motion Dry hajszárító ultra gyors szárítást és könnyen formázható hajat eredményez. Az extra nagy teljesítményű iongenerátor segít megtartani a haj belsejének természetes nedvességét és csökkenti a bodorodást a lenyűgöző, ragyogó fényes haj elérése érdekében. Gyors légáram a 2 200 W teljesítményű motorral, amely egy pillanat alatt kiváló eredményeket ér el. A légsebesség/hőmérséklet könnyen állítható hat fokozata maximális ellenőrzést biztosít a hajformázáshoz. A légáram-koncentrátor maximális pontosságot és tökéletes csillogást kínál, a diffúzor dúsítja a hajat és segít a tökéletes hajfürtök kialakításában. Rowenta Motion Dry hajszárító a rendkívül gyors szárítás érdekében. Hideg levegő funkció a kész frizura rögzítéséhez.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY / BEÁLLÍTÁSOK
Hőmérséklet-beállítás 3  
Sebességfokozatok 2  
Hideg levegő fújása    
Szőkítő feltét 1  
Diffúzor feltét típusa Standard  
   
Hajvédelem és ergonómia
Iongenerátor    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Motor típusa DC motor  
Levehető rács    
Akasztókampó    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 220–240  V
Színek Fehér és krómozott  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.