ROWENTA Hair Dryer - Promo Collection

Hair Dryer - Promo Collection
ultra gyors hajszárítás a sima és csillogó hajért

ULTRA GYORS HAJSZÁRÍTÁS A SIMA ÉS CSILLOGÓ HAJÉRT Az ultra gyors teljesítmény és magas hatékonyság érdekében a Rowenta DC hajszárító kiváló hajszárítási eredményeket és ionizáló hatást kínál, mely ragyogó csillogást kölcsönöz a hajnak. A 2100 W energiafelvétel hatékony hajszárítást kínál, a két sebesség és három hőmérséklet beállítás pedig lehetővé teszi a jobb irányítást hajszárítás közben.

Referencia szám : CV5511F0

ULTRA GYORS EREDMÉNYEK RAGYOGÓ CSILLOGÁSSAL

A Rowenta DC hajszárító egy ultra gyors styling eszköz, mely ragyogó csillogást kölcsönöz a hajának.

Az ionizáló hatás szárítás közben koncentrálja a vízmolekulákat a hajon, ezzel ragyogóan csillogó, puha és könnyen formázható hajakat biztosítva, mivel csökkenti a sztatikus elektromosságot és kócolódás.

A 2100 W energiafelvétel ideális hatékonyságot nyújt hajszárítás közben, és segít a tökéletes megjelenés elérésében minimális idő alatt.

A két sebesség és három hőmérséklet beállítás segít a légáramlás és sebesség változtatásában hajszárítás közben, és hat különböző lehetőséget kínál a frizuraformázás teljes irányítása érdekében.

A praktikus funkciók, beleértve a hosszú tápkábelt a könnyű mozgásért és a koncentrátort a pontos hajszárításért a legapróbb részletig, növelik a használat kényelmét, és tökéletes hajszárítási megoldást kínálnak ultra gyors eredményekkel és ragyogó csillogással.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Teljesítmény 2100  W
2100  W
2200  W
Nem elérhető
Hőmérséklet-beállítás 3  
3  
Nem elérhető Nem elérhető
Sebességfokozatok 2  
2  
Nem elérhető Nem elérhető
Hideg levegő fújása    
   
   
Nem elérhető
Szőkítő feltét 1  
1  
1  
Nem elérhető
Diffúzor feltét    
Nem elérhető Nem elérhető Nem elérhető
Diffúzor feltét típusa Standard  
Nem elérhető Nem elérhető Nem elérhető
Motor típusa DC motor  
DC motor  
DC motor  
Nem elérhető
Levehető rács    
   
   
Nem elérhető
Akasztókampó    
   
   
Nem elérhető
Elektromos feszültség 220–240  V
220–240  V
220–240  V
Nem elérhető
Tápkábel hossza 1.8  m
1.8  m
1.8  m
Nem elérhető
Színek Izu peninsula & white  
Black and Pink  
Black  
Nem elérhető

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.