ROWENTA FOR ELITE DC PROMO ECO CV5512F0

DC PROMO ECO CV5512F0
Gyors hajszárítás

A gyors eredményekért és hatékony szárításért a Rowenta for Elite Model Look DC hajszárító kiváló funkciócsomagot kínál. A 2100 W energiafelvétel hatékony hajszárítást biztosít, a két sebesség és három hőmérséklet beállítás tökéletes irányítást tesz lehetővé hajszárítás közben, a hideg levegő pedig fixálja a frizurát, hogy tökéletesen tartson hosszú időn át. Könnyű szerkezet a kényelmes használatért.

Referencia szám : CV5512F0

GYORS ÉS HATÉKONY HAJSZÁRÍTÁS

A Rowenta for Elite Model Look DC hajszárítóval könnyedén és gyorsan száríthatja meg a haját.

A 2100 W energiafelvétel ideális hatékonyságot nyújt hajszárítás közben, és segít a tökéletes megjelenés elérésében minimális idő alatt.

A két sebesség és három hőmérséklet beállítás segít a légáramlás és sebesség változtatásában hajszárítás közben, és hat különböző lehetőséget kínál a frizuraformázás teljes irányítása érdekében.

A hideg levegő hajszárítás után fixálja a frizurát, hogy hosszú ideig tökéletes maradjon.

A teljesítmény kényelemmel párosul: a hosszú tápkábel lehetővé teszi az egyszerű frizuraformázást és a mozgásszabadságot, az akasztó pánttal praktikusan tárolhatja a hajszárítót, a koncentrátor pedig magas precizitású hajszárítást biztosít a legapróbb részletig.

Rowenta for Elite Model Look DC: tökéletes hajszárító a hatékony teljesítményért gyors eredményekkel.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY / BEÁLLÍTÁSOK
Teljesítmény 2100  W
Nem elérhető 2200  
2100  W
Hőmérséklet-beállítás 3  
Nem elérhető Nem elérhető 3  
Sebességfokozatok 2  
Nem elérhető Nem elérhető 2  
Hideg levegő fújása    
Nem elérhető    
   
Szőkítő feltét 1  
Nem elérhető 1  
1  
Ergonómia/kényelmi funkciók
Motor típusa DC motor  
Nem elérhető DC motor  
DC motor  
Levehető rács    
Nem elérhető    
   
Akasztókampó    
Nem elérhető    
   
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 220–240   
Nem elérhető 220–240   
220–240  V
Tápkábel hossza 1.8  m
Nem elérhető 1.8  m
1.8  m
Színek Black and Pink  
Nem elérhető Black  
Izu peninsula & white  

Nézze meg a tartozékbolt exkluzív ajánlatait

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.