ROWENTA AIRFORCE ULTIMATE TN9300F5

AIRFORCE ULTIMATE TN9300F5
Tökéletes vágás rendetlenség nélkül

Az AIRFORCE Ultimate egy egyedi hajvágó, mely segítségével egy mozdulattal első osztályú hajvágást kap. A nagy teljesítményű, integrált vákuumos rendszere felfogja a hajszálak 99%-át, még mielőtt azok leesnének, amivel megszűnik a hajvágás utáni takarítás szükségessége. Ez az egyedi 3 az 1-ben férfi hajvágó gép hajbeszívó funkcióval ötvözi az egyedi hajvágót a hajbeszívó funkcióval, az önállóan működő levehető toldóelemmel a precíz hajvágásért, valamint a kézi hajbeszívóval az elkóborolt hajszálak eltávolításához. A 17 beállítható vágáshossznak és a precíz, 1 mm pontosságú beállításnak köszönhetően eleget tesz minden egyes elképzelésnek.

Referencia szám : TN9300F5

A termékelőnyei

AIRFORCE Ultimate hajvágó: gondtalan hajvágás

Az AIRFORCE Ultimate férfi hajvágóval a hajvágás utáni takarítás a múlté. A nagy teljesítményű, integrált vákuum rendszernek köszönhetően saját motorral és speciális tervezésű turbinával a hajszálak 99%-át azonnal összegyűjti, még mielőtt azok leesnének. A hajvágó ultra éles, titán felületű pengéi masszívak, ellenállók, és lehetővé teszik a tökéletes vágást egyetlen mozdulattal. Az elektromos hálózatról történő üzemelés mindig 100%-os tápellátást és stabil teljesítményt biztosít. A 17 beállításnak és a precíz, 1 mm-es beállításnak köszönhetően az eredményeket mindig saját stílusához igazíthatja. A levehető precíziós hajvágó toldóelem tökéletes a végleges alakításhoz, míg a kézi hajbeszívó eltávolítja az összes elkallódott hajszálat. Ezeket a kiváló funkciókat egy könnyen tisztítható tartály, a szűrő és a mosható pengék egészítik ki.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

VÁGÓTELJESÍTMÉNY
Penge anyaga Rozsdamentes acél  
Penge bevonata Titanium  
Pengetechnológia Ultraéles  
HASZNÁLAT
Fésű 2  
Alkalmazási területek Haj  
Hajvágó penge    
Hajvágó penge mérete 42  mm
Hajvágó penge típusa Állítható  
Fésű - precíziós beállítás 1  mm
Vágáshossz terjedelem 0.5 - 18  mm
Vágáshossz-pozíciók 17  
PONTOSSÁG
Vágási hosszminimum 0.5  mm
Precíziós beállítás 1  mm
Vágási hossz kijelzése Fésű  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Teljesítmény Vezetékes használat  
Levehető vágófej    
Tisztítás Mosható fej  
Tisztítókészlet Olaj + kefe  
100% Rowenta vákuum technológia    
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Elektromos feszültség 100–240  V
Tápkábel hossza 2  m
Motor típusa DC motor  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
A pengéket minden használat után meg kell tisztítani a mellékelt tisztító kefével. Ha szükséges, kissé nedves ruha is használható. Néhány modellen a pengék alaposabb tisztítása érdekében a pengékből álló vágófej teljesen leszerelhető.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm