ROWENTA AIRFORCE ULTIMATE TN9300F5

AIRFORCE ULTIMATE TN9300F5
Tökéletes vágás rendetlenség nélkül

Az AIRFORCE Ultimate egy egyedi hajvágó, mely segítségével egy mozdulattal első osztályú hajvágást kap. A nagy teljesítményű, integrált vákuumos rendszere felfogja a hajszálak 99%-át, még mielőtt azok leesnének, amivel megszűnik a hajvágás utáni takarítás szükségessége. Ez az egyedi 3 az 1-ben férfi hajvágó gép hajbeszívó funkcióval ötvözi az egyedi hajvágót a hajbeszívó funkcióval, az önállóan működő levehető toldóelemmel a precíz hajvágásért, valamint a kézi hajbeszívóval az elkóborolt hajszálak eltávolításához. A 17 beállítható vágáshossznak és a precíz, 1 mm pontosságú beállításnak köszönhetően eleget tesz minden egyes elképzelésnek.

Referencia szám : TN9300F5

A termékelőnyei

AIRFORCE Ultimate hajvágó: gondtalan hajvágás

Az AIRFORCE Ultimate férfi hajvágóval a hajvágás utáni takarítás a múlté. A nagy teljesítményű, integrált vákuum rendszernek köszönhetően saját motorral és speciális tervezésű turbinával a hajszálak 99%-át azonnal összegyűjti, még mielőtt azok leesnének. A hajvágó ultra éles, titán felületű pengéi masszívak, ellenállók, és lehetővé teszik a tökéletes vágást egyetlen mozdulattal. Az elektromos hálózatról történő üzemelés mindig 100%-os tápellátást és stabil teljesítményt biztosít. A 17 beállításnak és a precíz, 1 mm-es beállításnak köszönhetően az eredményeket mindig saját stílusához igazíthatja. A levehető precíziós hajvágó toldóelem tökéletes a végleges alakításhoz, míg a kézi hajbeszívó eltávolítja az összes elkallódott hajszálat. Ezeket a kiváló funkciókat egy könnyen tisztítható tartály, a szűrő és a mosható pengék egészítik ki.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Penge anyaga Rozsdamentes acél  
Penge bevonata Titanium  
Pengetechnológia Ultraéles  
Vágási hosszminimum 0.5  mm
Precíziós beállítás 1  mm
Vágási hossz kijelzése Fésű  
Alkalmazási területek Haj  
Hajvágó penge    
Hajvágó penge mérete 42  mm
Hajvágó penge típusa Állítható  
Fésű 2  
Fésű - precíziós beállítás 1  mm
Vágáshossz terjedelem 0.5 - 18  mm
Vágáshossz-pozíciók 17  
Teljesítmény Vezetékes használat  
Levehető vágófej    
Tisztítás Mosható fej  
Tisztítókészlet Olaj + kefe  
100% Rowenta vákuum technológia    
Elektromos feszültség 100–240  V
Tápkábel hossza 2  m
Motor típusa DC motor  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
A pengéket minden használat után meg kell tisztítani a mellékelt tisztító kefével. Ha szükséges, kissé nedves ruha is használható. Néhány modellen a pengék alaposabb tisztítása érdekében a pengékből álló vágófej teljesen leszerelhető.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.