ROWENTA WET AND DRY PRECISION TN5140F0

WET AND DRY PRECISION TN5140F0
Tökéletes vágás, még zuhany alatt is

A Wet & Dry többfunkciós vágógép elsőosztályú teljesítménye mindig precíz és tökéletes eredményeket biztosít. A nagy sebességű motorral, titán bevonatú pengével, hosszú élettartamú akkumulátorral ÉS 60 PERCES GYORSTÖLTÉSSEL hatékony és kényelmes vágást és borotválkozást biztosít akár zuhany alatt is.

Referencia szám : TN5140F0

A termékelőnyei

Tökéletesen levágott haj, vizes vagy száraz használat

Wet & Dry vágógép hajra, szakállra és testszőrzetre - ötvözi a vágás kiváló eredményeit a maximális kényelemmel. A minőségi mozgó, titán bevonatú pengének köszönhetően a hajat egyetlen mozdulattal vághatja le, ami időt és energiát takarít meg. Ugyanakkor a Turbo funkció lehetővé teszi a nagyon vastag hajszálak levágását is egyetlen mozdulattal, a két magas precizitású, állítható fésű a 2 mm-es közönként történő beállítással minden egyes alkalommal a kért tökéletes eredményeket biztosítja. A kiegészítő 29 mm szakállvágó penge ideális a szakáll formázásához és véglegesítéséhez. Ugyanígy a speciális szakállfésű 0,5 mm-kénti ultra finom beállítással 1-től 11 mm-ig is tökéletesen pontos formázást biztosít bármilyen szakálltípusnál. Ideális zuhany alatt történő használatra a Wet & Dry technológiánknak és a hosszú élettartamú akkumulátornak köszönhetően, további lehetőségeket is nyújt, pl. gyorstöltés és ügyes akkumulátor töltöttségi fényjelzés. A tárolást és szállítást praktikus tok könnyíti meg.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

VÁGÓTELJESÍTMÉNY
Penge anyaga Rozsdamentes acél  
Penge bevonata Titanium  
Motor fordulatszáma (f/p) 6500 / 7000  
Sebességfokozatok 2  
Turbósebesség    
HASZNÁLAT
Fésű 2  
Alkalmazási területek Haj + szakáll + testszőrzet  
Hajvágó penge    
Hajvágó penge mérete 42  mm
Hajvágó penge típusa Állítható  
Vágáshossz terjedelem 0.5 - 29  mm
Vágáshossz-pozíciók 15  
Szakáll fésű típusa Mikrobeállítás  
Szakállvágás hosszbeállítási terjedelem 1-11 mm  
Szakállhossz-pozíciók 21  
Precíziós szakállvágó pengefeltét    
Precíziós szakállvágó pengefeltét mérete (mm) 29  mm
PONTOSSÁG
Vágási hosszminimum 0.5  mm
Precíziós beállítás 2 & 0.5  mm
Vágási hossz kijelzése Fésű  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Gyorstöltés    
Teljesítmény Vezeték nélküli használat  
Levehető vágófej    
Tisztítás Teljes mértékben mosható  
Töltésszint-jelző LED  
Tárolás Tok  
Wet and Dry rendszer vízben is használható    
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Színek Fekete/ Króm  
Elektromos feszültség 100–240  V
Akkumulátor típusa NiMh  
Vezeték nélküli működés 45  
Töltési idő 1  h
Motor típusa DC motor  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
A pengéket minden használat után meg kell tisztítani a mellékelt tisztító kefével. Ha szükséges, kissé nedves ruha is használható. Néhány modellen a pengék alaposabb tisztítása érdekében a pengékből álló vágófej teljesen leszerelhető.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm