ROWENTA WET AND DRY PRECISION TN5140F0

WET AND DRY PRECISION TN5140F0
Tökéletes vágás, még zuhany alatt is

A Wet & Dry többfunkciós vágógép elsőosztályú teljesítménye mindig precíz és tökéletes eredményeket biztosít. A nagy sebességű motorral, titán bevonatú pengével, hosszú élettartamú akkumulátorral ÉS 60 PERCES GYORSTÖLTÉSSEL hatékony és kényelmes vágást és borotválkozást biztosít akár zuhany alatt is.

Referencia szám : TN5140F0

A termékelőnyei

Tökéletesen levágott haj, vizes vagy száraz használat

Wet & Dry vágógép hajra, szakállra és testszőrzetre - ötvözi a vágás kiváló eredményeit a maximális kényelemmel. A minőségi mozgó, titán bevonatú pengének köszönhetően a hajat egyetlen mozdulattal vághatja le, ami időt és energiát takarít meg. Ugyanakkor a Turbo funkció lehetővé teszi a nagyon vastag hajszálak levágását is egyetlen mozdulattal, a két magas precizitású, állítható fésű a 2 mm-es közönként történő beállítással minden egyes alkalommal a kért tökéletes eredményeket biztosítja. A kiegészítő 29 mm szakállvágó penge ideális a szakáll formázásához és véglegesítéséhez. Ugyanígy a speciális szakállfésű 0,5 mm-kénti ultra finom beállítással 1-től 11 mm-ig is tökéletesen pontos formázást biztosít bármilyen szakálltípusnál. Ideális zuhany alatt történő használatra a Wet & Dry technológiánknak és a hosszú élettartamú akkumulátornak köszönhetően, további lehetőségeket is nyújt, pl. gyorstöltés és ügyes akkumulátor töltöttségi fényjelzés. A tárolást és szállítást praktikus tok könnyíti meg.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

VÁGÓTELJESÍTMÉNY
Penge anyaga Rozsdamentes acél  
Penge bevonata Titanium  
Motor fordulatszáma (f/p) 6500 / 7000  
Sebességfokozatok 2  
Turbósebesség    
HASZNÁLAT
Fésű 2  
Alkalmazási területek Haj + szakáll + testszőrzet  
Hajvágó penge    
Hajvágó penge mérete 42  mm
Hajvágó penge típusa Állítható  
Vágáshossz terjedelem 0.5 - 29  mm
Vágáshossz-pozíciók 15  
Szakáll fésű típusa Mikrobeállítás  
Szakállvágás hosszbeállítási terjedelem 1-11 mm  
Szakállhossz-pozíciók 21  
Precíziós szakállvágó pengefeltét    
Precíziós szakállvágó pengefeltét mérete (mm) 29  mm
PONTOSSÁG
Vágási hosszminimum 0.5  mm
Precíziós beállítás 2 & 0.5  mm
Vágási hossz kijelzése Fésű  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Gyorstöltés    
Teljesítmény Vezeték nélküli használat  
Levehető vágófej    
Tisztítás Teljes mértékben mosható  
Töltésszint-jelző LED  
Tárolás Tok  
Wet and Dry rendszer vízben is használható    
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Színek Fekete/ Króm  
Elektromos feszültség 100–240  V
Akkumulátor típusa NiMh  
Vezeték nélküli működés 45  
Töltési idő 1  h
Motor típusa DC motor  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
A pengéket minden használat után meg kell tisztítani a mellékelt tisztító kefével. Ha szükséges, kissé nedves ruha is használható. Néhány modellen a pengék alaposabb tisztítása érdekében a pengékből álló vágófej teljesen leszerelhető.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.