ROWENTA TRIM & STYLE 7 IN 1 TN9130F0

TRIM & STYLE 7 IN 1 TN9130F0
Az ön ideális segédje a vágás tökéletes eredményeiért, még zuhany alatt is

Élvezze ki a tökéletes szakállat és szőrzetet a Trim & Style Wet & Dry vágógéppel. Nagy teljesítményű motorja és titán felületű pengéje tökéletes vágást biztosít egyetlen mozdulattal, a Wet & Dry technológia pedig lehetővé teszi a kényelmes vágást és borotválkozást még zuhany alatt is.

Referencia szám : TN9130F0

A termékelőnyei

Kényelem, hatékonyság és precíz eredmények

A Trim & Style Wet & Dry eleget tesz minden szakáll- és testszőrzet formázási szükségletének. A szakállat és szőrszálakat a nagy sebességű motornak és ellenálló, titán bevonatú mozgó pengének köszönhetően hatékonyan vágja le egyetlen mozdulattal. Az öt különböző vágási hossz és a szakáll- és testszőrzet kezelő toldóelemek tökéletes formázást biztosítanak. A Wet & Dry technológia lehetővé teszi a kényelmes használatot még zuhany alatt is, valamint az egyszerű tisztítást. Ezenkívül a testborotvát speciálisan úgy terveztük, hogy zuhany alatt is használhassa, és bőrkímélő toldóelemet tartalmaz a borotválás előtti levágáshoz. Az 5 pozícióban, 1 mm-ként állítható szakáll fésű toldóelemnek, valamint a 7 mm pengének köszönhetően a precíz vágásért szakállát kívánság szerint alakíthatja, a mini borotva toldóelem pedig teljesen sima arcbőrt biztosít. A további funkciók közé tartozik a forgó pengefej az orr- és fülszőr szálak fájdalommentes levágásához. A kompakt töltő és tároló alapzat, valamint egy hosszú élettartamú akkumulátor maximális kényelmet nyújt. 

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

VÁGÓTELJESÍTMÉNY
Penge anyaga Rozsdamentes acél  
Penge bevonata Titanium  
Motor fordulatszáma (f/p) 6500  
Sebességfokozatok 1  
PONTOSSÁG
Vágási hossz kijelzése Fésű  
HASZNÁLAT
Alkalmazási területek Szakáll + testszőrzet + fül- és orrszőr  
Szakállvágó pengefeltét    
Szakállvágó pengefeltét mérete 32  mm
Szakáll fésű típusa Állítható  
Háromnapos borosta funkció    
Szakállfésű - precíziós beállítás 1  mm
Szakállvágás hosszbeállítási terjedelem 3-7 mm  
Szakállhossz-pozíciók 6  
Mikroprecíziós szakáll penge    
Mikroprecíziós szakáll penge mérete 7  mm
Szitaborítású miniborotva    
Szitaborítású miniborotva mérete 25  mm
Szitaborítású testborotva és trimmelőfej    
Szitaborítású testborotva és trimmelőfej mérete 37  mm
Orr- és fülszőrvágó    
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Teljesítmény Vezeték nélküli használat  
Levehető vágófej    
Tisztítás Teljes mértékben mosható  
Tisztítókészlet Olaj + kefe  
Töltőállvány    
Töltésszint-jelző LED  
Tárolás Tárolóállvány  
Wet and Dry rendszer vízben is használható    
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Színek Fekete/ Türkizkék  
Elektromos feszültség 100–240  V
Akkumulátor típusa NiMh  
Vezeték nélküli működés 60 min  
Töltési idő 8  h

Nézze meg a tartozékbolt exkluzív ajánlatait

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
A pengéket minden használat után meg kell tisztítani a mellékelt tisztító kefével. Ha szükséges, kissé nedves ruha is használható. Néhány modellen a pengék alaposabb tisztítása érdekében a pengékből álló vágófej teljesen leszerelhető.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm