ROWENTA TRIM & STYLE 7 IN 1 TN9130F0

TRIM & STYLE 7 IN 1 TN9130F0
Az ön ideális segédje a vágás tökéletes eredményeiért, még zuhany alatt is

Élvezze ki a tökéletes szakállat és szőrzetet a Trim & Style Wet & Dry vágógéppel. Nagy teljesítményű motorja és titán felületű pengéje tökéletes vágást biztosít egyetlen mozdulattal, a Wet & Dry technológia pedig lehetővé teszi a kényelmes vágást és borotválkozást még zuhany alatt is.

Referencia szám : TN9130F0

A termékelőnyei

Kényelem, hatékonyság és precíz eredmények

A Trim & Style Wet & Dry eleget tesz minden szakáll- és testszőrzet formázási szükségletének. A szakállat és szőrszálakat a nagy sebességű motornak és ellenálló, titán bevonatú mozgó pengének köszönhetően hatékonyan vágja le egyetlen mozdulattal. Az öt különböző vágási hossz és a szakáll- és testszőrzet kezelő toldóelemek tökéletes formázást biztosítanak. A Wet & Dry technológia lehetővé teszi a kényelmes használatot még zuhany alatt is, valamint az egyszerű tisztítást. Ezenkívül a testborotvát speciálisan úgy terveztük, hogy zuhany alatt is használhassa, és bőrkímélő toldóelemet tartalmaz a borotválás előtti levágáshoz. Az 5 pozícióban, 1 mm-ként állítható szakáll fésű toldóelemnek, valamint a 7 mm pengének köszönhetően a precíz vágásért szakállát kívánság szerint alakíthatja, a mini borotva toldóelem pedig teljesen sima arcbőrt biztosít. A további funkciók közé tartozik a forgó pengefej az orr- és fülszőr szálak fájdalommentes levágásához. A kompakt töltő és tároló alapzat, valamint egy hosszú élettartamú akkumulátor maximális kényelmet nyújt. 

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

VÁGÓTELJESÍTMÉNY
Penge anyaga Rozsdamentes acél  
Penge bevonata Titanium  
Motor fordulatszáma (f/p) 6500  
Sebességfokozatok 1  
PONTOSSÁG
Vágási hossz kijelzése Fésű  
HASZNÁLAT
Alkalmazási területek Szakáll + testszőrzet + fül- és orrszőr  
Szakállvágó pengefeltét    
Szakállvágó pengefeltét mérete 32  mm
Szakáll fésű típusa Állítható  
Háromnapos borosta funkció    
Szakállfésű - precíziós beállítás 1  mm
Szakállvágás hosszbeállítási terjedelem 3-7 mm  
Szakállhossz-pozíciók 6  
Mikroprecíziós szakáll penge    
Mikroprecíziós szakáll penge mérete 7  mm
Szitaborítású miniborotva    
Szitaborítású miniborotva mérete 25  mm
Szitaborítású testborotva és trimmelőfej    
Szitaborítású testborotva és trimmelőfej mérete 37  mm
Orr- és fülszőrvágó    
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Teljesítmény Vezeték nélküli használat  
Levehető vágófej    
Tisztítás Teljes mértékben mosható  
Tisztítókészlet Olaj + kefe  
Töltőállvány    
Töltésszint-jelző LED  
Tárolás Tárolóállvány  
Wet and Dry rendszer vízben is használható    
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Színek Fekete/ Türkizkék  
Elektromos feszültség 100–240  V
Akkumulátor típusa NiMh  
Vezeték nélküli működés 60 min  
Töltési idő 8  h
Motor típusa DC motor  

Nézze meg a tartozékbolt exkluzív ajánlatait

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
A pengéket minden használat után meg kell tisztítani a mellékelt tisztító kefével. Ha szükséges, kissé nedves ruha is használható. Néhány modellen a pengék alaposabb tisztítása érdekében a pengékből álló vágófej teljesen leszerelhető.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.