ROWENTA MULTISTYLE 9 az 1-ben TN8960F1

MULTISTYLE 9 az 1-ben TN8960F1
AZ ÖN SEGÉDESZKÖZE BOROTVÁLKOZÁSNÁL, SZAKÁLL-, HAJ-, SZEMÖLDÖK- VAGY ORR- ÉS FÜLSZŐR VÁGÁSNÁL

TN8960F1 váltja az TN8960F0-et. Változtassa külsejét kedve szerint a Multistyle 9 az 1-ben szakáll- és hajnyírógéppel. Speciális 44 mm pengével rendelkezik hajra, 32 mm pengével szakállra, toldóelemmel a pontos borotválkozásért, valamint egy orr- és fülszőr vágóval a tökéletes stílusért. Ennek a multifunkciós hajnyírógépnek moshatók a pengéi, ezért praktikus és könnyen tisztítható.

Cikkszám : TN8960F1

A termékelőnyei

ROWENTA MULTIFUNKCIÓS HAJNYÍRÓGÉP FÉRFIAKNAK: KÉNYELMES ÉS HATÉKONY HASZNÁLAT

A Multistyle termék válasszal szolgál valamennyi haj- és szakállvágási kérdésére. Ez a vágógép hatékonyan rövidíti a hajat egyetlen mozdulattal, a nagysebességű motornak és az önélező rozsdamentes acél pengéknek köszönhetően pedig minőségi vágást biztosít. A kilenc toldóelem hajra és szakállra széles vágási stílusválasztékot kínál az Ön elképzeléseinek megfelelően. Ezt a multifunkciós hajnyírógépet 44 mm-es hajvágó pengével szállítjuk a gyors és hatékony vágásért, a 4 fix fésű toldóelemmel pedig elkészítheti a kívánságának megfelelő frizurát. A szakállát egy praktikus, 32 mm pengével formázhatja, az állítható szakállfésű pedig 5 különböző pozícióval rendelkezik. A simára vágáshoz használja a 25 mm borotváló toldóelemet, mellyel rendezett megjelenést biztosít. A férfi szakállvágó további funkciói közé tartozik a rejtett forgó pengefej az orr- és fülszőr szálak fájdalommentes levágásához. A multifunkciós vágógép 60 perces üzemidővel egy nagyon praktikus segédeszköz, melyet kábellel vagy kábel nélkül is használhat.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

VÁGÓTELJESÍTMÉNY
Penge anyaga Nemesacél  
Motor fordulatszáma (f/p) 6500  
Sebességfokozatok 1  
PONTOSSÁG
Vágási hosszminimum 1  mm
Vágási hossz kijelzése Fésű  
Alkalmazási területek Haj + szakáll + fül- és orrszőr  
HASZNÁLAT
Hajvágó penge    
Hajvágó penge mérete 44  mm
Hajvágó penge típusa Fix  
Fésű 4  
Vágáshossz terjedelem 1 csak 12  mm
Vágáshossz-pozíciók 5  
Szakállvágó pengefeltét    
Szakállvágó pengefeltét mérete 32  mm
Szakáll fésű típusa Állítható  
Háromnapos borosta funkció    
Szakállvágás hosszbeállítási terjedelem 1 - 7 mm  
Szakállhossz-pozíciók 6  
Szitaborítású miniborotva    
Szitaborítású miniborotva mérete 25  mm
Orr- és fülszőrvágó    
Range of beard cutting lenght 3 to 7 mm  
Beard type 3 day beard  
Autonomy level 60 min  
Battery type Standard (NiMH)  
Gender Men  
Vezeték nélküli működés 60  
Teljesítmény Vezeték nélküli és vezetékes használat  
Akkumulátor típusa NiMh  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Levehető vágófej    
Tisztítás Mosható fej  
Tisztítókészlet Olaj + kefe  
Töltésszint-jelző LED  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Színek Fekete/piros  
Elektromos feszültség 100–240  V
Beard    
Hair    
Nose-ear    
Shaving    
Csatlakozóaljzat típusa Európai  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
A pengéket minden használat után meg kell tisztítani a mellékelt tisztító kefével. Ha szükséges, kissé nedves ruha is használható. Néhány modellen a pengék alaposabb tisztítása érdekében a pengékből álló vágófej teljesen leszerelhető.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.