ROWENTA FOREVER SHARP COMFORT TN6040F4

FOREVER SHARP COMFORT TN6040F4
Vágás, formázás és borotválás a legnagyobb kényelemmel
A Rowenta Forever Sharp Comfort Style szakállvágó használatával a szakálla minden nap ugyanolyan elegáns lesz. Sokoldalú és vízálló 3 az 1-ben szakáll- és testszőrvágó eszköz, amely egyaránt használható vágásra, formázásra és borotválásra*. A készülék önélező pengéit soha nem szükséges cserélnie - rendkívül hatékony és pontos vágást biztosítanak egyetlen mozdulattal. A szakállvágóhoz tartozó, kényelmes borotválkozást biztosító kiegészítő, amely egyúttal nagyobb biztonságot nyújt és csökkenti a bőrirritáció kialakulásának a veszélyét. Tökéltesen alkalmas még a legsűrűbb szakáll vágásához is és az akkumulátor egyetlen feltöltéssel, akár 2 hónap üzemidőt is biztosít**, tehát remek választás a stílusos szakáll formázásához. * A vágásnál nem kerül olyan közel a bőrhöz, mint a hagyományos zsilettpenge, így nem áll fenn bőrirritáció veszélye. ** Heti három alkalommal történő 5 perces borotválkozásnál

Cikkszám : TN6040F4

A termékelőnyei

Rowenta Forever Sharp Comfort Style szakállvágó

A szakáll precíz vágása éles pengéket igényel, ezért a Forever Sharp Comfort szakállvágó pengéi önélesítőek, 100 %-ban rozsdamentes acélból készülnek, titánbevonattal így soha nincs szükség a cseréjükre. Ez a 3 az 1-ben, sokoldalú, férfi szakállvágó naponta lehetővé teszi a szakáll vágását, formázását és borotválását a kiváló styling érdekében, bármilyen hosszú szakáll esetében, mégpedig az öt kiegészítő fésűs toldóelemnek (1-2-3-5-6 mm) köszönhetően. A kényelmes borotválkozást biztosító kiegészítő a készülék jobb siklását eredményezi, a bőr irritáció csökkentése érdekében, ezért rendkívül jól alkalmazható az arcbőr és a test szőrzetének az eltávolításához**. Egyetlen mozdulattal történő vágást biztosít, kiváló, 120 perc üzemidőt biztosító akkumulátorral és gyors, 90 perc alatti feltöltést kínál, amelyre mindig számíthat. Ez a szakállvágó modern, ergonomikus és kompakt kialakítású, 100 %-osan vízálló, tehát kiválóan alkalmas zuhany alatti használathoz, valamint csúszásmentes fogantyúval felszerelt a könnyebb kezelés érdekében, még nedves feltételek mellett is. * A vágásnál nem kerül olyan közel a bőrhöz, mint a hagyományos zsilettpenge, így nem áll fenn bőrirritáció veszélye. ** Ne használja az olyan érzékeny helyeken, mint az ágyék, vagy a hónaljak

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

VÁGÓTELJESÍTMÉNY
Penge anyaga Rozsdamentes acél  
Sebességfokozatok 1  
PONTOSSÁG
Precíziós beállítás 1  mm
Vágási hossz kijelzése Fésű  
Alkalmazási területek Szakáll  
HASZNÁLAT
Hajvágó penge típusa Fix  
Szakállvágó pengefeltét    
Szakállvágó pengefeltét mérete 32  mm
Szakáll fésű típusa Fix  
Háromnapos borosta funkció    
Szakállfésű - precíziós beállítás 1  mm
Szakállvágás hosszbeállítási terjedelem 0.4 to 6 mm  
Szakállhossz-pozíciók 6  
Gender Men  
Vezeték nélküli működés 120 perc  
Gyorstöltés    
Teljesítmény Vezeték nélküli használat  
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Levehető vágófej    
Tisztítás Teljes mértékben mosható  
Tisztítókészlet Olaj + kefe  
Töltésszint-jelző LED  
Tárolás Tok  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Színek Szürkés narancssárga fém  
Elektromos feszültség 100–240  V
A csomag részét képező további kiegészítők Szilikon fésűs toldóelem  
Body    
Shaving    
Wet and Dry rendszer vízben is használható    
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
Csatlakozó színe Fekete  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.