ROWENTA FOREVER SHARP SP TN6030F5 kék

FOREVER SHARP SP TN6030F5 kék
Nincs szükség a penge cseréjére

TN6030F5 váltja az TN6030F4-et. A Rowenta Forever Sharp szakállvágóval remek szakállal jelenhet meg bárhol, bármilyen szituációban. Ez a 3 az 1-ben sokoldalú és vízálló szakállvágó, formázó és borotva* 100 %-os rozsdamentes acélból készült önélező pengéket tartalmaz, amelyeket sohasem kell cserélni és rendkívüli hatékonyságot és pontos vágást garantálnak, egyetlen mozdulattal. A csomag a különböző hosszúságú szakállak kezeléséhez öt darab fésűs toldóelemet tartalmaz, és egy kiváló minőségű tokot, amely védi a készüléket a használat után és utazások alkalmával. Feltöltést követően a készülék akkumulátora 2 hónap üzemidőt biztosít további töltés igénye nélkül**, aminek köszönhetően a szakállvágó bármilyen körülmények között rendelkezésére áll.

* A borotválkozásnál nem kerül olyan közel a bőrhöz, mint a hagyományos borotva, tehát nem áll fenn a bőr irritáció veszélye.
** Heti három alkalommal történő 5 perces borotválkozásnál

Referencia szám : TN6030F5

A termékelőnyei

Önélező szakállvágó Rowenta Forever Sharp: Legyen egyedi a stílusa szabad megválasztásával

A tökéletesen éles pengék segítségével a szakálla mindig rendezett lesz. A sokoldalú Forever Sharp 3 az 1-ben szakállvágóval, amellyel szakállt vághat, szakállt formázhat és borotválkozhat* is egyben, pontosan az igényeinek megfelelően alakíthatja a szakállát minden nap. A készülék 100 %-os rozsdamentes acélból készült önélező pengékkel felszerelt, amelyeket soha nem kell cserélni. Az öt különböző méretű toldóelem (1, 2, 3, 5, 6 mm) segítségével különböző hosszúságú szakállak vágására használható. Ez a férfi szakállvágó pontos vágást kínál egyetlen mozdulattal, valamint akár 120 perces, felülmúlhatatlan akkumulátor kapacitást biztosít, ami annyit jelent, hogy feltöltés után 2 hónapig minden gond nélkül használhatja. A mindössze 4 percet igénybe vevő gyorstöltéssel elegendő mennyiségű energiát nyerhet egy teljes borotválkozáshoz*, így a készülék sohasem hagyja cserben! Előnye a komfortos, vezeték nélküli használat és a praktikus, USB kábel segítségével történő töltés. A kompakt és könnyű Forever Sharp szakállvágó kényelmesen tartható, vízálló és kivehető és lemosható pengével rendelkezik, amely egyszerű tisztítást és tökéletes higiéniát biztosít. Mindezt kiválóan kiegészíti a szakállvágó és annak tartozékai biztonságos elhelyezésére szolgáló ütésálló utazó tok. * A borotválkozásnál nem kerül olyan közel a bőrhöz, mint a hagyományos borotva, tehát nem áll fenn a bőr irritáció veszélye. ** Heti három alkalommal történő 5 perces borotválkozásnál

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

VÁGÓTELJESÍTMÉNY
Penge anyaga Rozsdamentes acél  
Sebességfokozatok 1  
HASZNÁLAT
Number of beard combs 5  
Alkalmazási területek Szakáll  
Szakállvágó pengefeltét    
Szakállvágó pengefeltét mérete 32  mm
Szakáll fésű típusa Fix  
Háromnapos borosta funkció    
Szakállfésű - precíziós beállítás 1  mm
Szakállvágás hosszbeállítási terjedelem 0.4 to 6 mm  
Szakállhossz-pozíciók 6  
Beard type 3 day beard  
Autonomy level 120 min  
Battery type Powerful and long-lasting (Li-Ion)  
Gender Men  
PONTOSSÁG
Vágási hosszminimum 0.4  mm
Precíziós beállítás 1  mm
Vágási hossz kijelzése Fésű  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Gyorstöltés    
Teljesítmény Vezeték nélküli használat  
Levehető vágófej    
Tisztítás Teljes mértékben mosható  
Tisztítókészlet Olaj + kefe  
Töltésszint-jelző LED  
Tárolás Tok  
Wet and Dry rendszer vízben is használható    
Beard    
Shaving    
Quick charge    
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
Csatlakozó színe Black  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Színek Kék  
Elektromos feszültség 100–240  V
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
Vezeték nélküli működés 120 perc  
Töltési idő 1.3  h

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
A pengéket minden használat után meg kell tisztítani a mellékelt tisztító kefével. Ha szükséges, kissé nedves ruha is használható. Néhány modellen a pengék alaposabb tisztítása érdekében a pengékből álló vágófej teljesen leszerelhető.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.