ROWENTA FOREVER SHARP 3 v 1 TN6000F5 fekete

FOREVER SHARP 3 v 1 TN6000F5 fekete
Önélező Forever Sharp szakállvágó: penge cseréjének szüksége nélkül borotvál, vág és formáz

TN6000F5 váltja az TN6000F4-et. A Rowenta Forever Sharp hibrid szakállvágóval minden nap remek szakállal jelenhet meg bárhol. Ez a 3 az 1-ben sokoldalú és vízálló szakállvágó, formázó és borotva* 100 %-os rozsdamentes acélból készült önélező pengéket tartalmaz, amelyeket sohasem kell cserélni. Válassza a rendkívül hatékony és pontos borotválkozást, egyetlen mozdulattal. A Forever Sharp felülmúlhatatlan nagy akkumulátor kapacitást kínál, amely egyetlen feltöltéssel** akár 2 hónapos működést biztosít, így hűséges társsá válik a szakáll tökéletes gondozásánál.

* A borotválkozásnál nem kerül olyan közel a bőrhöz, mint a hagyományos zsilettpenge, tehát nem áll fenn a bőr irritáció veszélye.

** Heti 3 alkalommal történő 5 perces borotválkozásnál.

Referencia szám : TN6000F5

A termékelőnyei

Önélező Forever Sharp szakállvágó: a penge cseréjének szüksége nélkül borotvál, vág és formáz

Tökéletesen éles pengék a tökéletes, ápolt megjelenésért. A sokoldalú Forever Sharp szakállvágóval, amely 3 az 1-ben eszközt kínál, szakállt vághat, formázhat és borotválkozhat is egyben.* Az önélező, 100 %-os rozsdamentes acél pengéket emellett sohasem kell cserélnie. Ez a szakállvágó gép három fésűs toldóelemmel (1, 3, 5 mm) ellátott, tehát ideális eszköz minden hosszúságú szakáll vágásához. A Forever Sharp férfi szakállvágó pontos vágást kínál egyetlen mozdulattal, valamint akár 120 perces, felülmúlhatatlan akkumulátor kapacitást, ami annyit jelent, hogy feltöltés után 2 hónapig egyáltalán nem igényli a további töltést**. A gyorstöltő funkciónak köszönhetően, amely 4 perc alatt elegendő energiát biztosít a teljes vágáshoz*, a készülék sohasem hagyja cserben! A vezeték nélküli szakállvágó továbbá akkumulátor töltöttség-jelzővel és praktikus USB töltőkábellel is ellátott. A kompakt és könnyű Forever Sharp szakállvágó jól tartható, vízálló és kivehető pengével rendelkezik, amely könnyen tisztítható és tökéletesen higiénikus * A borotválkozásnál nem kerül olyan közel a bőrhöz, mint a hagyományos zsilettpenge, tehát nem áll fenn a bőr irritáció veszélye. ** Heti 3 alkalommal történő 5 perces borotválkozásnál.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

VÁGÓTELJESÍTMÉNY
Penge anyaga Rozsdamentes acél  
Motor fordulatszáma (f/p) 8000  
Sebességfokozatok 1  
HASZNÁLAT
Number of beard combs 3  
Alkalmazási területek Szakáll  
Szakállvágó pengefeltét    
Szakállvágó pengefeltét mérete 32  mm
Szakáll fésű típusa Fix  
Háromnapos borosta funkció    
Szakállfésű - precíziós beállítás 2  mm
Szakállvágás hosszbeállítási terjedelem 0.4 to 5 mm  
Szakállhossz-pozíciók 4  
Beard type 3 day beard  
Autonomy level 120 min  
Battery type Powerful and long-lasting (Li-Ion)  
Elemek száma 1  
Gender Men  
PONTOSSÁG
Vágási hosszminimum 0.4  mm
Vágási hossz kijelzése Fésű  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Gyorstöltés    
Teljesítmény Vezeték nélküli használat  
Levehető vágófej    
Tisztítás Teljes mértékben mosható  
Tisztítókészlet Olaj + kefe  
Töltésszint-jelző LED  
Wet and Dry rendszer vízben is használható    
Beard    
Quick charge    
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Színek Fekete/ezüst  
Elektromos feszültség 100–240  V
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
Vezeték nélküli működés 120 min  
Töltési idő 1h30  h

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
A pengéket minden használat után meg kell tisztítani a mellékelt tisztító kefével. Ha szükséges, kissé nedves ruha is használható. Néhány modellen a pengék alaposabb tisztítása érdekében a pengékből álló vágófej teljesen leszerelhető.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.