ROWENTA INSTANT SOFT COMPACT EP9604F0

INSTANT SOFT COMPACT EP9604F0
    LÁTHATÓ EREDMÉNYEK AZ ELSŐ HASZNÁLAT UTÁN.* TARTÓS EPILÁLÁS A SIMÁBB BŐRÉRT MÁR AZ ELSŐ KEZELÉSTŐL.    

TARTÓS SZŐRTELENÍTÉS A SIMÁBB BŐRÉRT

 

 

Az Instant Soft Compact tartós szőrtelenítést biztosít forradalmi IPL (intenzív pulzáló fény) technológiája révén, már az első használat után látványos eredménnyel. A magas epilálási hatékonyságot a szabadalmaztatott Active Pulse technológia aktív fényimpulzusok használatával biztosítja, távtartó görgője pedig pontos és egyenletes epilálást tesz lehetővé az egész bőrfelületen*. A készlet négy különböző színű cserélhető lámpát tartalmaz, így tökéletesen alkalmas barátok vagy családtagok közötti, hosszútávú alkalmazásra. Az öt intenzitásnak köszönhetően a különböző bőrárnyalatokhoz maximális biztonságot nyújt, melyet tovább fokoz az UV-szűrő, illetve a bőrszín- és a bőrkontaktus érzékelő.

 

* 2015. májusában, 30 hölgy felhasználón végzett külső teszt

 

 

Cikkszám : EP9604F0

* 2015. májusában, 30 hölgy felhasználón végzett külső teszt

A termékelőnyei

INSTANT SOFT COMPACT VILLANÓFÉNYES EPILÁTOR: INNOVÁCIÓ A BIZTONSÁGOS ÉS HATÉKONY SZŐRTELENÍTÉSÉRT, HOSSZÚTÁVÚ EREDMÉNNYEL

Az Instant Soft Compact intelligens és kivételesen biztonságos megoldást jelent a hosszantartó szőreltávolításra az aktív fényimpulzusok segítségével. A négy cserélhető lámpának és egyenként 75 000 villanásnak* köszönhetően ideális a családtagok és barátok közötti megosztott használatra. A lámpák ráadásul cserélhetők, hosszútávú használatot garantálva a készüléknek. A Pro-Precision technológia révén a készülék távtartó görgője pontos és egyenletes epilálást tesz lehetővé az egész bőrfelületen, hogy egyetlen rész sem maradjon ki, ugyanakkor véd a bőrfelület kétszeri kezelésével szemben, amivel jelentősen csökkenti a bőrre gyakorolt hőhatást. További biztonsági funkciók: bőrkontaktus érzékelő, mely blokkolja a fényimpulzust, ha a készülék nem érintkezik a bőrrel, és egy intelligens bőrszín érzékelő, mely megakadályozza a fényimpulzust túl sötét bőrön. A különböző bőrtónusoknak megfelelően 5 különböző fokozattal és a kompakt méreteivel az Instant Soft Compact az innovatív technológia megtestesítője. Ennek eredménye a precíz és hatékony epilálás a sima bőrért. *használatfüggő

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY
Nagy teljesítményő lámpák 4*75 K  
Kezelőablak méret 3 cm²  
Fényerősség 5J/cm²  
Fototípus-kompatibilis beállítás I  
Intenzitásszint 1–5  
BIZTONSÁG
Bőrszínérzékelő    
Bőrérintkezés-érzékelő    
Beépített UV-szőrő    
KÉNYELEM
Cserélhető lámpa    
Automatikus fényimpulzus mód – folyamatos    
Pontra koncentrált fényimpulzus mód    
Kezelések hossza 3, 5, 8, 20 perc  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Elektromos feszültség 100–240  V
Színek Lila és fehér  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

A hónalj kényes felület a szőrtelenítéshez, mivel ezen a helyen a bőr vékony és érzékeny (gyakran jelentkeznek piros foltok a bőrfelületen a szőrtelenítést követően), illetve az epilátorfejjel nehezen megközelíthető terület. Egyszerűnek tűnhet az epilátornak a láb felületén történő végigvezetése, a hónalj esetén azonban ez nehezen kivitelezhető, mert konkáv terület, illetve olykor az epilátorfejet a bőrhöz kell nyomni, hogy hatékony szőrtelenítés történjen.

Az alábbi ábrákon bemutatjuk, hogy miként végezhető el a hónalj szőrtelenítése különösebb kellemetlenség nélkül.

Kérjük, ne feledje el az epilátorfejen használni az „érzékeny bőrfelületekhez” való tartozékot a hónaljszőrzet eltávolításakor.

Nem. A készüléket arcon nem szabad használni.
A kezelést kéthetente, 4-8 alkalommal (két vagy három hónap), ezt követően pedig havonta, 2-4 alkalommal kell elvégezni (az újranövekedéstől függően).
Ezt követően a szőr eloszlásától függően fenntartó kezelésekre lehet szükség a szőr teljes eltávolításáig.
A kezelést kizárólag borotvált bőrön lehet elvégezni, epilált vagy gyantázott bőrön nem (ne használjon epilátort vagy gyantát - a szőrszálak gyökerét ne távolítsa el).
Ugyanazt a területet nem kezelheti heti egy alkalomnál többször.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Ellenőrizze, hogy a lámpa teljes felülete érintkezik-e a bőrével.
A bőrszín túl sötét, és a készülék automatikusan biztonsági üzemmódba kapcsolt.
Ellenőrizze, hogy az izzó megfelelően van-e behelyezve a készülékbe. Amennyiben igen, az izzó kiégett és ki kell cserélni.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Közvetlenül epilálás után jobb elkerülni a közvetlen napsütést és a tengeri fürdőzést, mert a bőr ilyenkor érzékenyebb. Ha pedig epilálásra készül, ugyanerre kell figyelnie: ne tegye ki magát közvetlen napsütésnek és tengervíznek, hogy, bőre ne legyen érzékeny.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
A készülék használható a lábon, a hónaljban, a karon, a bikinivonalon, ugyanakkor nem használható a nyakon, az arcon és a mellbimbókon.
A szőr eloszlásától függően hosszú távú eredményt 12-18 hónap alatt lehet elérni. Időről időre fenntartó kezelések szükségesek.
Készülékeink több biztonsági mechanizmussal is rendelkeznek: bőrszínérzékelő, érintkezésérzékelő, UV-szűrő a szemek védelmére stb. A készülékeket bőrgyógyászati felügyelettel teszteltük, és megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak.
Az IPL készülékek nem működnek vörös, fehér, szürke és szőke színű szőrzeten, mivel ezek nem tartalmaznak elegendő mennyiségű melanint.
AZ IPL eszközök az 1-5. fénytípussal kompatibilisek, a fekete vagy nagyon sötét bőrszínnel nem.
Nem, ezekben az esetekben ellenjavalt. Kérdezze meg kezelőorvosát.
Igen, a kezelés alatt ne végezzen IPL szőrtelenítést. A kezelés befejezése után várjon két hónapot. Kérdezze meg kezelőorvosát.
Nem. Távolítsa el piercingeket a kezelendő felületről, a tetoválásokat, anyajegyeket, szeplőket és „szépségpöttyöket” pedig ragtapasszal vagy átlátszó fehér szalaggal takarja le.
Ne menjen a napra, ne tegye ki magát UV fénynek, és ne használjon önbarnítót a kezelés teljes ideje alatt. Ha nem használ napvédőt, a bőrét legfeljebb 15 percig érheti közvetlen napfény, és legfeljebb 1 órán át tartózkodhat árnyékban. A kezelés teljes ideje alatt, és utána legalább két hónapig védje bőrét 30-as faktorú napvédővel.
A bőrnek sérülésmentesnek kell lennie (ekcémás, övsömörös, vitiligós bőr nem kezelhető), és a kezelés előtt legalább négy hétig nem érheti napfény vagy UV-sugárzás. A bőrön nem lehet önbarnító.