Menü

Mi a javíthatóság?

A Rowenta elkötelezett amellett,
hogy termékeit meg lehessen javítani akár 10 éven át.


Hiszen a Rowentánál nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre és hiszünk abban, hogy közösen képesek vagyunk csökkenteni a felesleges hulladék felhalmozást.

Mi a javíthatóság?

Rowenta Az Ön oldalán...

Termékeink a könnyű javíthatóság szerint vannak kialakítva.
Nagy mennyiségű készlet áll rendelkezésre pótalkatrészekből
( 40 000 alkatrész van készleten Franciaországban Európa számára) annak érdekében,
hogy minél könnyebb legyen megjavítani ami szükséges , minél alacsonyabb áron.

A Rowenta mérnökei olyan javaslatokat tesznek, amelyek a napi használat tapasztalatain alapulnak azzal a céllal, hogy a termékek új generációja még könnyebben javítható legyen.
Az elkészült új termékek " 10 éven keresztül javítható" tanúsítvánnyal rendelkeznek.

10 Év A Rowenta szívügyének tekinti, hogy a termék alkatrészei,a termék megvásárlása után számított átlagosan 10 évben is elérhetőek legyenek, szinte minden 2012 óta forgalmazott termékhez .

 

hogy minél hamarabb hozzá lehessen férni, azoknak a termékeknek az alktarészeihez, melyeket többé már nem gyártunk,a raktárkészlet fele ezeknek a termékeknek jövőbeli gyors alkatrészellátását biztosítja.

A javítás költsége gyakran kedvezőbb,
mint egy új készülék vásárlása, elsősorban azért, mert a pótalkatrészek ára folyamatosan csökken (2012 óta 30%-kal). A javítás semmilyen módon nem változtatja a termék minőségét és korlátozza a hulladék környezetre gyakorolt hatásait.

* 2016-ban a Groupe Seb termékeinek több, mint 95 %-át Európában adták el, melyek mind javíthatók. ( 22 %-nak ezek közül van maximum 1 vagy 2 olyan alkatrésze , melyek nem elérhetők, "elfogadható" áron)

Rowenta Közel Önhöz...

A Rowenta által képzett szakértőink a legjobb szolgáltatást nyújtják az Ön termékeinek, szakértőink mindig keresik az olyan megoldásokat melyek meghosszabbítják termékeinek életét.
Ma, világszerte több mint 6,500 hivatalos szakszervíz áll az Ön rendelkezésére, hogy minél hosszabb ideig tudja használni készülékeit, függetlenül attól, hogy hol vásárolta és használja a terméket.

Kattintson a gombra, hogy megtalálja a z Önhöz legközelebbi hivatalos szakszervízt. Ne felejtse el, először megnézni az online felületen, hogy nincsen-e már a problémára megoldási javaslat.

Szakszervíz keresése Gyakori Kérdések

6,500 hivatalos
szakszervíz

Javíthatóság egyetlen kattintással

Amint a rendelést leadják, a pótalkatrészeket a Rowenta termékekhez nagyon gyorsan kiszállítják a szervízbe.

Ez teszi lehetővé, hogy egy terméket meg lehet javítani, több évvel a garanciális időszak lejárta után is.

Továbbá Ön is megrendelheti a legtöbb alkatrészt, hogy oktatóvideóink segítségével otthon is megszerelhesse a készülékét.

Videók megtekintése Alkatrész rendelése
Egyszerű javítás

3D nyomtatás harc a kódolt termék meghibásodás ellen

A műanyag alkatrészek életre szóló biztosíthatósága érdekében 2016 Májusa óta a Rowentánál teszteljük az első olyan termékeket, amelyek javításához 3D nyomtatott alkatrészeket használtunk.

3D tlač
Felismertük,hogy ezek olyan termékek melyek megérdemlik a hosszú életet."
Alain Pautrot - VP Consumer Satisfaction
Interjú megtekintése
Összehasonlít