ROWENTA SO CURLS

SO CURLS

A gyönyörű hullámokhoz vezető legegyszerűbb út az automatikus sütővasnak köszönhetően, mellyel egyszerűen és azonnal gyönyörű hajfürtöket készíthet.

A So Curls automatikus sütővas a gyors és egyszerű felcsavarási folyamatnak köszönhetően pillanatok alatt lenyűgöző eredményeket biztosít. Az INSTANT CURLING RENDSZER saját maga felcsavarja a hajat és gyorsan, megerőltetés nélkül gyönyörű hajfürtöket készít, a különböző beállítások beállítható idővel és hőmérséklettel pedig végtelen mennyiségű styling lehetőséget kínálnak.

Referencia szám : CF3710F0

A termékelőnyei

AUTOMATIKUS FOLYAMAT AZ EGYSZERŰ HAJFÜRTÖKÉRT EGY PILLANAT ALATT

A So Curls automatikus sütővassal egy pillanat alatt könnyedén készíthet gyönyörű hajfürtöket.

Az INSTANT CURLING RENDSZER az automatikus felcsavarás egyszerű folyamatát jelenti, melynek eredményei a tökéletes és csábító hajtincsek.

A hajvezető mechanizmusnak köszönhetően a haj könnyedén a helyére csúszik, majd a fogantyú egyszerű megnyomásával elindul a felcsavarás.

A négy gyors hangjelzés jelzi, mikor oldhatja ki a sütővasat és élvezheti az azonnali varázslatos hajfürtöket.

Az állítható idő és hőmérséklet végtelen styling beállítás kombinációt nyújt az erős hajfürtöktől a finom hullámokig, és megbirkózik a nehezen formázható hajtípusokkal is.

A turmalin felület ragyogó csillogást kölcsönöz a hajfürtöknek, és csökkenti a sztatikus elektromosságot.

Mindössze 30 másodperc alatt használatra kész.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Hőmérséklet-beállítás 3  
1  
1  
1  
Bevonat Ceramic Tourmaline felület  
Ceramic Tourmaline felület  
"Keratin & Shine" felület  
"Keratin & Shine" felület  
Funkciók Göndör frizura  
Többféle hajformázás  
Göndör frizura  
Göndör frizura  
Felcsavart tincsek kiengedése funkció    
   
   
   
Henger átmérője 23  mm
16 and 32  mm
32  mm
25  mm
Forma Kerek  
Nem elérhető Kerek  
Kerek  
Beállítható hajsütési idő 6 - 8 - 10 - 12 s  
Nem elérhető Nem elérhető Nem elérhető
Automatikus forgás    
   
   
   
Állítható hőmérséklet 170 - 200 - 230  °C
180  °C
200  °C
200  °C
Hőmérsékletjelző    
   
   
   
Felmelegedési idő 30  s
Nem elérhető 90  s
1'30"  s
Automatikus kikapcsolás 1h  
Nem elérhető Nem elérhető Nem elérhető
Beépített időzítő Automatikus  
   
   
   
Készenléti hangjelzés    
   
   
   
Elektromos feszültség 220–240  V
110–240  V
100–240  V
100–240  V
Főtőelem típusa Alumínium  
Alumínium  
Alumínium  
Alumínium  
Színek Black and Chrome  
Black  
Black  
Black  

Gyakori kérdések

Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
Miután kiválasztotta a kívánt beállítást, 10 percet kell várnia arra, hogy a készülék elérje a kívánt hőmérsékletet.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Mindig húzza ki a készüléket a konnektorból és hagyja lehűlni a biztonsági állványán. Amikor teljesen lehűlt, törölje le a hengert nedves ronggyal. Soha ne engedje, hogy víz, vagy folyadék kerüljön a fogantyú belsejébe.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tegye a haját a kanál és a henger közé a hajtövénél és zárja rá a kanalat. Finoman csúsztassa a hajsütővasat a haj vége felé. Ennek eredménye sima, egyenes haj lesz.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.