ROWENTA FOR ELITE CURLING TONG

CURLING TONG

TÖKÉLETES, ERŐS HAJFÜRTÖK

TÖKÉLETESEN ERŐS HAJFÜRTÖK A Rowenta sütővas fantasztikus eredményeket biztosít a karcsú, 16 mm átmérővel az erős fürtökért, valamint a kerámia felületnek köszönhetően, mely kímélő meleget bocsát ki a tökéletes fixálásért és hosszantartó frizuráért.

Referencia szám : CF2132F0

ERŐS, RAGYOGÓ HAJFÜRTÖK

A hibátlan göndörítéséért – a Rowenta sütővas rugalmas és csodálatos hajfürtökkel járul hozzá az Ön szépségéhez.

Ez a nagy teljesítményű styling eszköz kerámia felülettel rendelkezik, mely kímélő meleget bocsát ki, és az Ön titkos fegyverévé válik a tökéletes frizura elkészítéséhez.

A sütővas 16 mm átmérőjű karcsú teste erős és csábító hajfürtöket készít, a hideg hegy a megnövelt biztonságért pedig problémamentes stylingot tesz lehetővé.

A 360°-ban forgatható tápkábel nagyobb mozgásszabadságot ad a kényelmes és könnyű használatért.

A Rowenta sütővasnak köszönhetően a styling gyerekjáték lesz, erős és rugalmas hajfürtjei után pedig mindenki megfordul.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Teljesítmény 0025  W
0045  W
Hőmérséklet-beállítás 1  
1  
Bevonat Kerámia  
"Keratin & Shine" felület  
Funkciók Göndör frizura  
Göndör frizura  
Henger átmérője 16  mm
25  mm
Forma Kerek  
Kerek  
Állítható hőmérséklet 180  °C
200  °C
Hideg kivitelő/megfogható csúcs    
   
Silence Nem alkalmazható  
Nem alkalmazható  
Hőmérsékletjelző    
   
Felmelegedési idő 60  s
1'30"  s
Akasztókampó    
   
Elektromos feszültség 110–240  V
100–240  V
360°-os kábel    
   
Főtőelem típusa Alumínium  
Alumínium  
Tápkábel hossza 1,8  m
1,8  m
Színek Black  
Black  
Garancia 1 ÉV  
1 ÉV  

Gyakori kérdések

Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
Miután kiválasztotta a kívánt beállítást, 10 percet kell várnia arra, hogy a készülék elérje a kívánt hőmérsékletet.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Mindig húzza ki a készüléket a konnektorból és hagyja lehűlni a biztonsági állványán. Amikor teljesen lehűlt, törölje le a hengert nedves ronggyal. Soha ne engedje, hogy víz, vagy folyadék kerüljön a fogantyú belsejébe.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tegye a haját a kanál és a henger közé a hajtövénél és zárja rá a kanalat. Finoman csúsztassa a hajsütővasat a haj vége felé. Ennek eredménye sima, egyenes haj lesz.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.