ROWENTA STRAIGHTENER TROPICAL DREAM COLLECTION

STRAIGHTENER TROPICAL DREAM COLLECTION

 TÖKÉLETES EGYENESÍTÉS ÉS RAGYOGÓ HAJFÜRTÖK

RAGYOGÓ EREDMÉNYEK MINIMÁLIS IDŐ ALATT A Rowenta 2 az 1-ben hajvasaló tökéletes styling eszközt jelent az elegáns egyenesítéshez vagy a csábító, luxus megjelenésű hullámokért. A 230 °C hőmérséklet gondoskodik a kiváló eredményekről minimális idő alatt, a kerámia felület ragyogó csillogást kölcsönöz a hajnak, a két hőmérséklet-beállítást pedig lehetővé teszi a hajtípusnak megfelelő beállítást.

Referencia szám : SF1013F0

ELEGÁNSAN KIVASALT HAJ A TÖKÉLETESEN KIRAJZOLT HULLÁMOKÉRT

Akár egyenesíti, akár göndöríti a haját, a Rowenta 2 az 1-ben hajvasaló a legjobb eredményeket biztosítja mindkét területen, hogy segítsen elérni a tökéletes megjelenést.

A 230 °C-os optimális hőmérséklet lehetővé teszi a hatékony teljesítményt , a gyors, 60 másodpercen belüli bemelegedéssel pedig szinte azonnal elkezdheti a hajformázást.

A hőmérséklet-beállítási lehetőségek lehetővé teszik a styling fölötti irányítást, a lebegő vasalólemez rendszer pedig ideális nyomást képez az egyetlen lépésben megvalósuló hatékonyságért.

A kerámia felület végső formázást és puha, könnyen formázható, ragyogóan csillogó és kócolódás nélküli hajat biztosít.

Az egyszerűbb és kényelmesebb hajformázást elősegítő különböző funkcióknak köszönhetően a Rowenta 2 az 1-ben hajvasaló hatásos styling segédeszközt jelent a tökéletesen egyenesített hajhoz és csábító hajfürtökhöz egyaránt.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Funkciók Teljesen egyenes  
Teljesen egyenes és hullámos haj  
Hajegyenesítő lapok méretei 25 x 90  mm
25 x 90  mm
Szabadon mozgó lapok    
   
Állítható hőmérséklet 180°C and 230  °C
Nem elérhető
Hőmérsékletjelző    
   
Felmelegedési idő 30  s
60  s
Biztonság Lock-system biztonsági zárórendszer  
Lock-system biztonsági zárórendszer  
Elektromos feszültség 110–240  V
110–240  V
360°-os kábel    
   
Főtőelem típusa Alumínium  
Alumínium  
Tápkábel hossza 1,8  m
1.8  m

Gyakori kérdések

Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.