ROWENTA EASYLISS - Promo Collection

EASYLISS - Promo Collection

TÖKÉLETES ÉS EGYSZERŰ HAJFORMÁZÁS

TÖKÉLETES ÉS EGYSZERŰ HAJFORMÁZÁS Ez a megbízható és stílusos hajvasaló gyors és tökéletes eredményeket nyújt, mivel a professzionális hőmérséklet kéz a kézben jár a magas hatékonysággal. A 200 °C-on történő vasalásnál a meleg stabil és állandó marad a teljes formázott hajtincsben, a kerámia felület pedig fénylő csillogással gazdagítja a hajat.

Referencia szám : SF1511F0

TÖKÉLETESEN KIVASALT, FÉNYLŐEN CSILLOGÓ HAJ

Az Easyliss hajvasaló gyors és hatékony eredményt nyújt a professzionális hőmérsékletnek köszönhetően, és tökéletes styling segédeszköznek mondható, mely lesimítja és ragyogó csillogást kölcsönöz a hajnak.

Ez a megbízható hajvasaló akár 200 °C-on is használható a frizura gyorsabb és hatékonyabb formázása érdekében.

A kerámia felület tökéletes simulást biztosít vasalás közben, és ragyogó csillogást eredményez.

A mozgó egyenesítőlap rendszer optimális nyomást fejt ki a maximális hatékonyságért a hajszálak megsértése és törése nélkül, a hosszú vasalólemezek pedig lehetővé teszik a haj formázását egészen a hajvégekig.

Az olyan tulajdonságoknak köszönhetően, mint a egyenesítőlap rögíztőrendszer a biztonságos és egyszerű tároláshoz, a 360°-ban forgatható tápkábel a jobb kezelésért, valamint a gyors bemelegedés, az Easyliss hajvasaló megbízható eredményeket nyújt a haj vasalásakor, és csodálatosan sima kinézetet kölcsönöz ragyogó csillogással.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Hajegyenesítő lapok bevonata Kerámia  
Funkciók Teljesen egyenes és hullámos haj  
Hajegyenesítő lapok méretei 25 x 90  mm
Szabadon mozgó lapok    
Hőmérsékletjelző    
Felmelegedési idő 60  s
Biztonság Lock-system biztonsági zárórendszer  
Elektromos feszültség 110–240  V
360°-os kábel    
Főtőelem típusa Alumínium  
Tápkábel hossza 1.8  m

Gyakori kérdések

Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.