ROWENTA POWERLINE

POWERLINE

GYORS ÉS EGYSZERŰ HAJSZÁRÍTÁS

MAGAS HATÉKONYSÁG AZ ULTRA GYORS HAJSZÁRÍTÁSÉRT A Powerline magas hatékonyságú hajszárító gyors és egyszerű eredményeket biztosít, és segít a tökéletes megjelenés elérésében minimális idő alatt. A három sebesség/hőmérséklet beállítás teljes irányítást biztosít, a 2200 W energiafelvétel hatékony szárítást kínál, a hideg levegő pedig fixálja a frizurát, hogy végig tökéletes maradjon.  

Referencia szám : CV4923F0

EGYSZERŰ ÉS HATÉKONY HAJSZÁRÍTÁS MINIMÁLIS IDŐ ALATT

A gyors, gondtalan hajszárítást kínáló Powerline hajszárítónak köszönhetően az egyszerű és hatékony hajformázás csak egy karnyújtásnyira van.

Ez a nagy teljesítményű hajszárító 2200 W teljesítménnyel rendelkezik a hajszárítás maximális hatékonyságáért.

A három sebesség/hőmérséklet beállítási fokozat lehetővé teszi a légáramlás és hőmérséklet változtatását a hajszárítás közbeni teljes irányítás érdekében.

A koncentrátor gondoskodik a precíz részletekről és a tökéletes kialakításról, a hideg levegő pedig fixálja a frizura kívánt formáját, hogy egész nap tartson.

A Powerline hajszárító kínálatát további praktikus funkciók egészítik ki: levehető rács az egyszerűbb tisztításért és hosszabb élettartamért, hosszú tápkábel a nagyobb kényelemért használat közben, és egy akasztó pánt a praktikus tárolásért.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Teljesítmény 2200  W
2100  W
2100  W
Nem elérhető
Speed / Temperature settings 3  
Nem elérhető Nem elérhető Nem elérhető
Hideg levegő fújása    
   
   
Nem elérhető
Szőkítő feltét 1  
1  
1  
Nem elérhető
Levehető rács    
   
   
Nem elérhető
Motor típusa DC motor  
DC motor  
DC motor  
Nem elérhető
Akasztókampó    
   
   
Nem elérhető
Elektromos feszültség 220–240  V
220–240  V
220–240  V
Nem elérhető
Tápkábel hossza 1.8  m
1.8  m
1.8  m
Nem elérhető
Színek Black  
Black and Pink  
Izu peninsula & white  
Nem elérhető

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.